Reyting sonuçları 15 Şubat 2023 Çarşamba! Reytinglerde kim birinci oldu?

Televizyon dizilerini ve programlarını takip eden vatandaşlar büyük bir heyecanla günlük reyting takibi yapıyor. Bu sebeple, 15 Şubat Çarşamba reyting sonuçları büyük bir merakla araştırılıyor. İşte, 15 Şubat Çarşamba reyting sonuçları! ATV, Kanal D, FOX, Show, Star TV, TV8 reyting sonuçları... Ayrıntılar haberimizde...

Televizyon dizileri ve programları arasındaki reyting mücadelesi her hafta büyük bir heyecanla devam ediyor. Diğer taraftan, televizyon dizilerini takip eden vatandaşlar günlük reyting sonuçlarını da araştırmayı ihmal etmiyor. İşte, 15 Şubat Çarşamba reyting sonuçları! Detaylar haberimizde... İşte, ATV, Kanal D, FOX, Show, Star TV, TV8 reyting sonuçları! Ayrıntılar haberimizde...

Reyting sonuçları 15 Şubat 2023 Çarşamba! Reytinglerde kim birinci oldu?

15 ŞUBAT REYTİNG SONUÇLARI

Total'de 1.sırada “Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber”, 2. sırada “Atv Ana Haber”, 3.sırada Kanal D’de yayınlanan “Akıl Çemberi” yer aldı.

 AB'de ise 1.sırada “Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber”, 2.sırada Fox TV’de yayınlanan “Büyük Yıkım 9. Gün”, 3.sırada “Akıl Çemberi” yer aldı.

Reyting sonuçları 15 Şubat 2023 Çarşamba! Reytinglerde kim birinci oldu? ile ilgili etiketler reyting 15 Şubat
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.