Reyting sonuçları 13 Ekim: TOTAL ve AB reyting sıralaması...

Televizyon dizilerini ve programlarını takip eden vatandaşlar büyük bir heyecanla günlük reyting takibi yapıyor. Bu sebeple, 13 Ekim Cuma reyting sonuçları büyük bir merakla araştırılıyor. İşte, 13 Ekim Cuma reyting sonuçları! ATV, Kanal D, FOX, Show, Star TV, TV8 reyting sonuçları... Ayrıntılar haberimizde...

Televizyon dizileri ve programları arasındaki reyting mücadelesi her hafta büyük bir heyecanla devam ediyor. Diğer taraftan, televizyon dizilerini takip eden vatandaşlar günlük reyting sonuçlarını da araştırmayı ihmal etmiyor. İşte, 13 Ekim Cuma reyting sonuçları! Detaylar haberimizde... İşte, ATV, Kanal D, FOX, Show, Star TV, TV8 reyting sonuçları! Ayrıntılar haberimizde...

Reyting sonuçları 13 Ekim: TOTAL ve AB reyting sıralaması...

REYTİNGLERDE KİM BİRİNCİ OLDU?

13 Ekim 2023 Cuma gününe ilişkin reyting sonuçları açıklandı.

Total'de 1. sırada Star TV’de izleyiciyle buluşan “Yalı Çapkını”, 2. sırada Show TV’de yayınlanan “Kızılcık Şerbeti”, 3. sırada “Yalı Çapkını” dizisinin özeti yer aldı.

AB'de ise 1.sırada “Kızılcık Şerbeti”, 2. sırada “Kızılcık Şerbeti” dizisinin özeti, 3.sırada “Masterchef Türkiye All-Star” programı yer aldı.

20+ABC1 listesinde ise ilk sırada “Kızılcık Şerbeti”, ikinci sırada “Yalı Çapkını”, üçüncü sırada “Kızılcık Şerbeti” dizisinin özeti yer aldı.

Reyting sonuçları 13 Ekim: TOTAL ve AB reyting sıralaması... ile ilgili etiketler reyting 13 Ekim
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.