Reyting sonuçları 1 Mayıs 2023 Pazartesi: Alparslan Selçuklu, Yasak Elma, Ömer

Televizyon dizileri ve programları arasındaki reyting mücadelesi her hafta büyük bir heyecanla devam ediyor. Diğer taraftan, televizyon dizilerini takip eden vatandaşlar günlük reyting sonuçlarını da araştırmayı ihmal etmiyor. İşte, 1 Mayıs Pazartesi reyting sonuçları! Detaylar haberimizde... İşte, ATV, Kanal D, FOX, Show, Star TV, TV8 reyting sonuçları! Ayrıntılar haberimizde...

Televizyon dizilerini ve programlarını takip eden vatandaşlar büyük bir heyecanla günlük reyting takibi yapıyor. Bu sebeple, 1 Mayıs Pazartesi reyting sonuçları büyük bir merakla araştırılıyor. İşte, 1 Mayıs Pazartesi reyting sonuçları! ATV, Kanal D, FOX, Show, Star TV, TV8 reyting sonuçları... Ayrıntılar haberimizde...

Reyting sonuçları 1 Mayıs 2023 Pazartesi: Alparslan Selçuklu, Yasak Elma, Ömer

1 Mayıs tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

Total'de TRT1'de yayınlanan "Alparslan Büyük Selçuklu" birinci sırayı alırken, Star TV'de yayınlanan "Ömer" ikinci, Fox TV'de ekrana gelen "Yasak Elma" üçüncü oldu.

AB kategorisinde ise "Ömer" birinci sırada yer alırken, "Alparslan Büyük Selçuklu" ikinci, "Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber" ise üçüncü oldu.

Reyting sonuçları 1 Mayıs 2023 Pazartesi: Alparslan Selçuklu, Yasak Elma, Ömer ile ilgili etiketler reyting 1 Mayıs
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.