Reynmen, Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde ödül alamayınca öyle bir şey yaptı ki ünlü şarkıcıya tepki yağdı

Dün akşam düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde birçok kategoride yılın en iyileri seçildi. Gecede ödül alamayan Reynmen öyle bir şey yaptı ki ünlü şarkıcıya tepki yağdı.

Dün akşam Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu. Gecede ödül alamayan Reynmen'in yaptığı bir paylaşım olay oldu.

ESKİ ÖDÜLLERİNİ ÇÖPE ATTI!

Gecede en iyi erkek şarkıcı ödülünü Edis alırken 2020 yılında en iyi şarkı ödülünü alan ve bu sene ödüle layık görülmeyen Reynmen yaptığı ilginç paylaşımla tepki çekti.

Şarkıcı, Instagram hesabından 2020 yılında Altın Kelebek'te aldığı ödül de dahil birkaç ödülünü çöpe attığı anı paylaşarak kahkaha emojisi ekledi.

Reynmen'in tavrına, "Her yıl kendisine mi verilmesini bekliyordu?", "Bu ne alaka şimdi?", "Ödülü alırken sorun yoktu"," Gereksiz bir hareket", "Saygısızlık" şeklinde yorumlar yapıldı.

 
 
Reynmen, Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde ödül alamayınca öyle bir şey yaptı ki ünlü şarkıcıya tepki yağdı ile ilgili etiketler Reynmen Pantene Altın Kelebek Ödülleri
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.