Reynmen öldü mü? Neden TT oldu? Yusuf Aktaş kimdir?

Reynmen öldü mü? Sosyal medyanın önemli isimleri arasında yer alan Reynmen, son saatlerde Twitter gündeminde TT oluyor. Gerçek ismi Yusuf Aktaş olan genç Youtuber, hakkında ortaya atılan iddia hayranları tarafından araştırılmaya başlandı. İşte Reynmen öldü mü? Neden TT oldu? Yusuf Aktaş kimdir? Merak edilen detaylar haberimizde...

Reynmen öldü mü? Gerçek ismi Yusuf Aktaş olan genç Youtuber, hakkında ortaya atılan iddia hayranları tarafından araştırılmaya başlandı. Sosyal medyanın önemli isimleri arasında yer alan Reynmen, son saatlerde Twitter gündeminde TT oluyor. İşte Reynmen öldü mü? Neden TT oldu? Yusuf Aktaş kimdir? Merak edilen detaylar haberimizde...

Twitter'da gündem olan haberin gerçekliği teyit edilememiştir. Ortaya atılan iddianın gerçek olmadığı öngörülmektedir.

Reynmen kimdir?

Sosyal medyada Reynmen ismi ile tanınan Youtuber Yusuf Aktaş 1995 yılında İstanbul‘da dünyaya gelmiştir. Üç kardeştir, bir kardeşi ve bir ablası vardır.

İlköğretimi Ahmet Kabaklı Okulunda okurken Fatih Sultan Mehmet İlköğretime nakil olmuş ve ilköğretimi orada tamamlamıştır.

Daha sonra Bahçeşehir İMKB Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesine yazılmış ancak oradanda mezun olmadan Başakşehir Lisesi’ne geçiş yapmış son olarak oradanda ayrılarak Açıköğretim’den Liseyi tamamlamıştır.

Yaşantısını İstanbul Bağcılar’da sürdürmektedir. Radyo ve Televizyon Programcılığı okumaktadır. Scorp’ta çekmiş olduğu videolar ile bir anda sosyal medyanın en çok takip edilen ve dikkatleri üzerine çeken fenomeni olmayı başarmıştır. Günümüzde Youtube video sitesinde yayınladığı videolar takipçileri tarafından oldukça beğeni ile izlenmekte ve her geçen gün dahada başarılı hale gelmektedir.

Sosyal medya dışında ünlü oyuncular ilede arası oldukça iyidir. Özellikle Murat Cemcir ve Ahmet Kural ile birlikte Sie Liegt in Meinen Armen şarkısında birlikte yer almıştır.

Yusuf Aktaş internet dünyasındaki tanınan ismi ile Reynmen aslen Sivas‘lıdır.

 

Reynmen öldü mü? Neden TT oldu? Yusuf Aktaş kimdir? ile ilgili etiketler YouTube YouTuber Reynmen reynmen öldü mü