Reyhan gerçekleri anlatacak mı?

Yemin 133. bölüm izle! Kanal 7 ekranlarının merakla takip edilen dizisi Yemin, hafta içi yeni bölümleriyle sevenlerin karşısına çıkıyor. 4 Aralık akşamı yayınlanacak bölümde; Cemre, Talaz'ın elinden kurtulmak için elinden geleni yapıyor. Reyhan gerçekleri anlatacak mı? Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Yemin 133. bölüm izlemek için detaylar haberimizde...

Yemin 133. bölüm izle! 4 Aralık akşamı yayınlanacak bölümde; Cemre, Talaz'ın elinden kurtulmak için elinden geleni yapıyor. Kanal 7 ekranlarının merakla takip edilen dizisi Yemin, hafta içi yeni bölümleriyle sevenlerin karşısına çıkıyor.Başrollerinde; Gökberk Demirci, Özge Yağız ve Yağmur Shahbazova'nın yer aldığı dizi büyük ilgi görüyor. Reyhan gerçekleri anlatacak mı? Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Yemin 133. bölüm izlemek için detaylar haberimizde...

YEMİN 133.BÖLÜMDE NELER OLUYOR?

Yemin dizisinde bugün Emir Reyhan'ı köşeye sıkıştırır. Gerçekleri gizleyen Reyhan pes mi edecek?

Emir, gerçekleri anlatması için Reyhan'ı köşeye sıkıştırır. Cemre ise Talaz'ın elinden kurtulmanın yolunu aramaktadır. Kemal ve Narin, kendi hataları yüzünden Oya'nın şüphesiyle karşı karşıya kalırlar.

YEMİN 133 BÖLÜM İZLE

Yemin 134.bölüm fragmanı yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizde eklenecektir.

Kanal 7 ekranlarının en beğenilen günlük dizilerinden Yemin 3 Aralık Salı günü yayınlanan son bölüm 132. bölümüyle izle7.com'da. Yemin dizisinde bugün kaza geçiren Süheyla'nın çantasından çıkan CD Emir'in eline geçer. Emir CD'yi izleyebilecek mi?

Süheyla'nın çantasındaki Cd'yi açan Emir, gerçeği öğrenmeye çok yakındır. Kemal ve Narin'in arasındaki kavga ise sırların açığa çıkmasına sebep olacaktır.

Reyhan gerçekleri anlatacak mı? ile ilgili etiketler canlı izle Kanal 7 Yemin video Aşk 133. bölüm reyhan emin
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.