Reuters'tan skandal iş ilanı! Gazeteci değil adeta tetikçi arıyorlar!

Türkiye düşmanı haberlere imza atan İngiltere merkezli haber ajansı Reuters, yayınladığı iş ilanıyla tepki çekti... İlanda açıkça Erdoğan düşmanlığı yapabilecek birini aradıkları duyuruldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan karşıtı haberlere imza atan İngiltere merkezli haber ajansı Reuters, bir kez daha Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldı.

Erdoğan düşmanlığını bu kez yayınladığı bir ilanda gösteren Reuters, söz konusu ilanda açıkça Erdoğan düşmanlığı yapabilecek birini arandığını duyurdu.

TETİKÇİ Mİ GAZETECİ Mİ?

Reuters'ın skandal ilanında şu ifadelere yer verildi:

"Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, iktidarda olduğu yirmi yılda Türkiye'yi modern laik geleneklerden uzaklaştırarak ve Güney Kafkasya'dan Kuzey Afrika'ya uzanan bölgede iddialı bir diplomatik ve askeri varlığa dönüştürdü.

Erdoğan'ın önümüzdeki dönemde tekrar seçilmesini tehdit eden, yüksek enflasyon ile Türk Lirasının darbeler aldığı dönemeçte derinlemesine kurumsal hikayeler sunabilecek, güçlü yazma ve rapor etme becerilerine sahip bir kişiye ihtiyacımız var."

 

Reuters'tan skandal iş ilanı! Gazeteci değil adeta tetikçi arıyorlar! ile ilgili etiketler Reuters
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.