Restoranındaki 3 milyon TL'lik hesabı paylaşan Nusret'e tepki yağıyor

Nusret restoranındaki fiyatlarla gündeme gelmeye devam ediyor. Tuzlama hareketi (saltbae) ile dünya çapında fenomen haline gelen Nusr-Et restoranlarının sahibi Nusret Gökçe, 49 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi’deki restoranına ait bir hesabı paylaştı. Hesabın 615.000 Dinar (3.1 Milyon TL) tuttuğunu görenler hayrete düştü. Ünlü kasap Nusret Gökçe'nin bu paylaşımına tepki yağdı.

Tuzlama hareketi ile sadece ülkemizde değil tüm dünya tarafından tanınan Nusret Gökçe’nin Suudi Arabistan, California, Boston Massachusetts, Londra, Dallas Texas, Mikonos, New York, Miami, Katar, Muğla, Ankara, İstanbul gibi birçok yerde şubesi bulunuyor. Dünyanın dört bir yanında et restoranı zinciri bulunan işletmeci Nusret Gökçe, milyonlarca takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı son paylaşımla eleştirilerin hedefi oldu.

nusret

''KALİTE ASLA PAHALI DEĞİLDİR''

Nusret'in Abu Dabi’de bulunan restoranına giden bir grup 3.1 Milyon TL hesap ödedi. Müşteriler bahşiş olarak ise 150 bin lira bıraktı. Gelen hesabın fişini Instagram hesabından paylaşan Nusret bu paylaşımına “Kalite asla pahalı değildir” notunu düştü. Ünlü kasabın bu hareketi büyük tepki çekti. Gökçe'nin 3 Milyon TL'lik hesap fişini görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

 ELEŞTİRİ YAĞDI

Bazı sosyal medya kullanıcıları Gökçe'nin paylaşımını görgüsüzlük olarak yorumladı. Nusret'in paylaşımına "Umarım çalışanlarınıza orantılı bir şekilde iyi ödeme yaparsınız!", "Asla gelmeyeceğim bu görgüsüzlük", "İnsanlar açlıktan ölürken çok ayıp", "Gösteriş ve görgüsüzlük birlikte", "Midemi bulandırıyor!", "Bu çoğu insan için elverişsiz" yorumları yağdı.

Nusret'in paylaştığı hesap 615 bin Dinar, Türk parasıyla 3.1 Milyon TL yapıyor.

 NUSRET GÖKÇE

 

 

Restoranındaki 3 milyon TL'lik hesabı paylaşan Nusret'e tepki yağıyor ile ilgili etiketler Nusret Nusret Gökçe
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.