Restoranda tüp faciası! Art arda patladı: 17 yaralı

Mısır’ın Al Minya kentinde bulunan bir restoranda tüp patlaması sonucu yangın çıktı. Yangın çıkınca restoran önünde toplananlar art arda gelen patlamalarla büyük şok yaşadı. Çığlıkların yükseldiği olayda 17 kişi yaralandı. O anlar cep telefonu ile görüntülendi.

Mısır’ın Al Minya kentinin güneyindeki Abu Qurqas’da bulunan bir restoranda tüp patladı. Patlamada 17 kişi yaralanırken, restoranda yangın çıktı.

Yangının kısa sürede büyümesi ile alev topuna dönen restoranda, alevlerin etkisiyle birçok patlama meydana geldi. Çevrede toplananlar art arda gelen patlamalarla büyük panik yaşadı.

Restoranın yanındaki 4 dükkana da sıçrayan yangına, 9 itfaiye aracı müdahale etti. Ekiplerin uzun uğraşları sonucu yangın söndürülürken, yaralıların Abu Qurqas Hastanesine kaldırıldığı bildirildi.

Restoranda tüp faciası! Art arda patladı: 17 yaralı ile ilgili etiketler Mısır Yangın restoran tüp patladı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.