Restoranda tanıştığı kişi tecavüz etti

İstanbul'da bir restoranda tanıştığı kişiyle eğlence mekanına giden kadın kabusu yaşadı. Adam gecenin ilerleyen saatlerinde kadına tecavüz etti. Kadının şikayeti üzerine gözaltına alınan zanlı para karşılığı birliktelik yaşadıklarını iddia etti. Ancak Adli Tıp Kurumu'ndan gelen raporda tecavüz olayı doğrulanınca şahıs hakkında iddianame hazırlandı.

İstanbul'da yemek için restorana giden kadın hayatının kabusunu yaşadı. Olay İstanbul Fatih'te meydana geldi. 49 yaşındaki L.K. isimli kadın akşam saatlerinde Aksaray'da bulunan bir restorana gitti. Kadın yine aynı mekanda bulunan ve yemek yiyen 43 yaşındaki C.Ş. isimli kişiyle tanıştı. Bir süre aynı mekanda oturan çift, farklı bir mekana giderek alkol almaya karar verdi.

Bir eğlence mekanına giden çift burada uzun süre alkol aldıktan sonra ayrılarak bir otele gitti. İddiaya göre C.Ş. kadınla birlikte olmak istediğini söyledi ancak kadın cinsel birliktelik teklifini reddetti. Bunun üzerine öfkelenen C.Ş. yine iddiaya göre kadınla zorla birlikte oldu.

ADLİ TIP TECAVÜZÜ DOĞRULADI

Sabah'tan Atakan Irmak'ın haberine göre; C.Ş. tarafından tecavüze uğradıktan sonra karakola giderek şikayetçi olan kadının ihbarının ardından emniyet güçleri söz konusu otele giderek şüpheli C.Ş.'yi ifadesi alınmak üzere gözaltına aldı. Adam ifadesinde L.K. ile bir mekanda tanıştıklarını daha sonra para karşılığında cinsel birliktelik yaşamak için otele gittiklerini zorla cinsel birliktelik yaşanmadığını iddia etti. Kadının şikayetinin ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yürütülen soruşturma kapsamında savcılık kadını Adli Tıp Kurumu'na sevk etti. Adli Tıp Kurumu kadın hakkında savcılığa sunduğu raporda tecavüze uğradığını ifade etti.

22.5 YIL HAPİS İSTENİYOR

Savcılık yürütülen soruşturma sonunda Adli Tıp Kurumu raporunu baz alarak, kadını istismar edip ve zorla alıkoyan şüpheli C.Ş. hakkında "Nitelikli Cinsel Saldırı", "Cebir, Tehdit veya Hile Kullanarak Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma" suçları kapsamında 22.5 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi. Şüpheli ilerleyen günlerde İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde hâkim karşısına çıkacak.

Restoranda tanıştığı kişi tecavüz etti ile ilgili etiketler Tecavüz İstanbıl restoran
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.