Restoranda büyük rezalet! Adisyon fişiyle hakaret etti...

Skandal olay Belçika'nın Anvers kentinde yaşandı. Yeni açılan restoranda kampanya kapsamında birden fazla krep yiyen kadın müşteriye garson adisyon fişinde ayrımcı bir dille hakaret etti. Hakarete uğrayan kadının adisyon fişini sosyal medyadan paylaşması üzerine restoran çalışanına tepki yağdı. İşletme sahipleri de adisyona yakışıksız ifadeleri yazan garsonu işten çıkardığını duyurdu.

Belçika'nın Anvers kentinde yeni açılan Carrousel d’Anvers adlı restoran, “Happy hour” indirimi kapsamında ilk siparişten sonraki kreplerin ücretsiz olduğu bir kampanya yaptı.

Bu indirimden yararlanmak isteyen Nadia adlı Belçikalı kadın müşteri, Salı günü öğleden sonra restorana giderek iki içecek ve bir krep siparişi verdi.

Nadia, daha sonra “yiyebildiğiniz kadar krep bedava” kampanyası kapsamında iki kez daha krep siparişi verdi

ADİSYONDA SKANDAL İFADE

BBC Türkçe’nin haberine göre Nadia ile ilgilenen erkek garson, mutfağa siparişi gönderdiği elektronik cihazda, üçüncü krep siparişinin altına, “Masa 1’deki şişko için ekstra bir krep daha. Gerçekten normal değil” notunu yazdı.

Hesabı ödemek için kasaya giden Belçikalı kadın müşteri, adisyon fişinin üzerindeki ifadelerle şoke oldu. Garsonun, Nadia adlı müşteri hakkındaki notu, olduğu gibi kasa fişine aktarılmıştı.

Restoranda büyük rezalet! Adisyon fişiyle hakaret etti...

Nadia isimli kadın adisyonun fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. 


“Hayatımda hiç böyle bir şey yaşamadım” diyen kadın müşteri, restoranın, “ilk siparişten sonraki krep bedava” konsepti nedeniyle hakarete uğradığını belirterek, kasa fişini sosyal medyada paylaştı.

Kısa sürede yayılan mesaj üzerine, Belçikalı sosyal medya kullanıcıları, “çok çirkin”, “inanılmaz” ve “bunu yapanı derhal kovun” diye tepki verdi. Restoran, kilolu bireylere yönelik ayrımcılık yapmakla suçlandı.

GARSONUN İŞİNE SON VERİLDİ
Hesabın ödendiği sırada kasada olmadığını söyleyen restoran sahibi Hammoud Imad, olayı daha sonra Nadia’nın annesinden gelen telefonla öğrendiğini belirtti.

Kadın müşteri ve annesinden özür dileyen Imad, olanları telafi etmek istediklerini ifade etti.  Restoranı 6 ay önce açtığını söyleyen Imad, “Tüm müşterilerimiz eşit derecede saygı görmeli” dedi. Restoran sahibi, hakaret ve ayrımcılık içeren notu yazan garsonun aynı gün işine son verildiğini de açıkladı.

Restoranda büyük rezalet! Adisyon fişiyle hakaret etti... ile ilgili etiketler Belçika restoran adisyon fişi anvers ayrımcılık şişko
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.