Restoran ve Cafeler Ramazan'da açık olacak mı? Candaş Tolga Işık'tan dikkat çeken iddia!

Mart ayı itibariyle başlayan kontrollü normalleşme adımlarıo sonrası illerdeki duruma göre restoran ve cafeler HES kodu ve Yüzden 50 kapasite sözü ile açıldı. Ancak yapılan denetimler restoran, cafe ve lokantaların yüzde 50 kuralını hiçe sayıldığını ortaya koydu. Gazeteci Candaş Tolga Işık, Ramazan ayında restoran ve cafeler için dikkat çeken bir iddia ortaya attı.

Restoran ve cafeler Ramazan ayında olacak mı? Bu soru tüm cafe ve rstoran sahiplerinin merak etti konu. 1 Mart'ta başlayan normalleşme adımlar sonrası HES kodu ve yüzde 50 kapasite zorunluluğu ile açılan restoran ve cafelerde yapılan denetimler gerçeği ortaya koydu.

Artan vaka sayıları ve tedbirlere uyulmaması üzerine yetkililerin lokanta, restoran ve cafelerde harekete geçmesi bekleniyor.

Konuyla ilgili olarak Gazeteci Candaş Tolga Işık'tan dikkat çeken bir iddia geldi. Sosyal medyada hesabından paylaşımda bulunan Işık, "Restoran, kafe gibi işletmelerin denetimlerinde büyük oranda yüzde 50 kapasite kuralına uyulmadığı tespit edildi. Muhtemelen ilk Kabine toplantısında bu durum il bazında hasta sayılarıyla gündeme gelecek ve Ramazan ayı sonuna kadar yine sadece paket siparişe dönülmesi değerlendirilecek" ifadelerini kullandı.

İLK KADİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak olan Kabine, 15 Mart 2021 Pazartesi Beştepe'de toplanacak.

 

Restoran ve Cafeler Ramazan'da açık olacak mı? Candaş Tolga Işık'tan dikkat çeken iddia! ile ilgili etiketler Koronavirüs restoran cafe
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.