Resmi açıklama! Beşiktaş'ta Josef de Souza’nın ardından bir sakatlık şoku daha yaşanıyor

Beşiktaş, Kenan Karaman’ın uyluk ön adelesinde gerilme ile ödem tespit edildiğini ve oyuncunun tedavisine başlandığını açıkladı.

Beşiktaş’ta sakatlık şoku yaşanıyor. Siyah-beyazlılarda Josef de Souza’nın ardından Kenan Karaman’ın da sakatlandığı açıklandı.

Kulüpten yapılan açıklamada Kenan Karaman’ın uyluk ön adelesinde gerilme ve ödem tespit edildiği duyuruldu.

Karaman’ın tedavisine de başlandığı belirtildi. Beşiktaş resmi internet sitesinden konuyla ilgili "Futbol A Takımımızın İspanya kampında gerçekleştirdiği antrenmanda, sol kalça ön kısmında ağrı hisseden futbolcumuz Kenan Karaman’ın İspanya’da yapılan MR görüntülemesi neticesinde, uyluk ön adalesinde (iliopsoas) gerilme ve ödem (grade 1 strain) tespit edilmiştir. Kenan Karaman’ın tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır" ifadelerine yer verildi.

Resmi açıklama! Beşiktaş'ta Josef de Souza’nın ardından bir sakatlık şoku daha yaşanıyor

Resmi açıklama! Beşiktaş'ta Josef de Souza’nın ardından bir sakatlık şoku daha yaşanıyor ile ilgili etiketler Süper Lig Beşiktaş Kenan Karaman
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.