Resmen duyurdular... World of Warcraft cep telefonlarına geliyor

Microsoft'un Activision Blizzard'ı satın almasından sonra dikkat çeken bir duyuru geldi. Oyun dünyasının efsane yapımlarından World of Warcraft cep telefonlarına geliyor. Warcraft'ın mobil oyununun 2022 yılı içinde çıkması bekleniyor.

Mobil oyun dünyasına adım atacak son yapımın, Blizzard’ın efsane MMORPG serisi World of Warcraft olacağı duyuruldu.

Microsoft’un 68,7 milyar dolara satın aldığı Activision-Blizzard, 2021’in dördüncü çeyreğine ilişkin mali durum raporunu açıkladığı sırada iyi haberi verdi. Blizzard, telefon ve tabletler için yeni bir Warcraft oyunu üzerinde çalıştığını doğruladı.

Aslında efsane MMORPG serisinin mobile geleceği yönündeki iddialar 2017 yılından beri gündemde dolaşıyor. Ancak Blizzard cephesi bu noktada sessizliğini koruyordu ve kesin bir bilgi paylaşmamıştı. Şirket oyuncuların merakla beklediği o gelişmeyi nihayet açıkladı. Aktarılan bilgiye göre Warcraft Mobile, 2022 yılı içerisinde çıkacak.

Oyunun özellikleri hakkında ise henüz somut bir detay bulunmuyor. Ancak iddiaya göre Blizzard, Warcraft Mobile için Pokemon GO benzeri bir Artırılmış Gerçeklik (AR) deneyimi tasarlamayı düşünüyor. Ek olarak oyuncular için ‘çoklu Warcraft mobil deneyimi’ geliştirdiği de biliniyor. Bu da, merakla beklenen yapımın çok yönlü olabileceği ihtimalini doğuruyor.

Resmen duyurdular... World of Warcraft cep telefonlarına geliyor ile ilgili etiketler Activision Blizzard world of warcraft mobil oyun
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.