Resident Evil 4 Remake'in daha korkunç olması bekleniyor

Capcom'un çıkardığı ve yıllardır oyuncuların büyük beğenisini kazanan Resident Evil serisinin 4. oyunu 'remake' olarak yeniden karşımıza çıkacak. Normalde aksiyon ağırlıklı olan oyunun 'remake' versiyonunun normalden 'daha korkunç' olacağı öğrenildi. 

Geçtiğimiz yıl Capcom, Resident Evil 4'ün yeniden yapımı için geliştirme sürecine başladığına dair haberler çıkmıştı.Şimdi ise Fanbyte tarafından hazırlanan yeni bir haberde, Resident Evil 4 Remake hakkında daha fazla ayrıntı açıklandı.

Sitenin kaynaklarına göre, Capcom, yeniden yapımda orijinal oyuna tam anlamıyla sadık kalmayacak ve oyundaki bazı sahneler önemli ölçüde değiştirilecek. Oyundaki ana karakter Leon Kennedy’nin enfekte olmuş bir köylü grubuna karşı savaştığı oyunun açılış sekansı da dahil olmak üzere oyunun önemli bir kısmının, orijinal oyundakinin aksine gece geçeceği iddia ediliyor.

Resident Evil 4 Remake'in daha korkunç olması bekleniyor

Orjinal Resident Evil 4, seriyi korku-hayatta kalma türünden daha çok oyuncuları aksiyon dozu daha yüksek bir hikayeye sürüklüyordu. Ancak Resident Evil 4 Remake'inde bu durumun değişeceği, daha fazla korku unsurlarının olabileceği ifade ediliyor. Fanbyte'a göre , Resident Evil 4'ün korku unsurlarına daha fazla önem veren orjinal prototip sürümlerinden ilham alınıyor.

Bunlara ek olarak oyuncuların Ada Wong karakterini kontrol ettikleri orijinal “Assignment” ve “Separate Ways” ek içeriklerinin, oyunculara daha farklı ve yeni bir yan hikaye deneyimi sunmak için yeniden düzenlenebileceği söylenirken yan karakterlere de daha güçlü bir rol ve daha fazla ekran süresi verildiği iddia edildi.

Capcom internet sitesinde, 21 Şubat günü sona erecek olan bir geri sayım başlattı. Capcom’un bu geri sayım bittiğinde yeni bir oyun duyurusu yapacağı ve bu yeni oyunun Resident Evil 4 Remake olabileceği söyleniyor.

Resident Evil 4 Remake'in daha korkunç olması bekleniyor - Resim : 2

Resident Evil 4 Remake'in daha korkunç olması bekleniyor ile ilgili etiketler resident evil 4 remake korku remake korku oyunu Ada Wong
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.