Rennes - Fenerbahçe maçında Jorge Jesus'u çıldırtan olay! Tribünler laf attı, işte o anlar...

UEFA Avrupa Ligi B Grubu ikinci maçında Fenerbahçe deplasmanda Rennes ile karşılaştı ve sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Mücadelenin son anlarında ortalık gerilirken, sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Jorge Jesus kendisine laf atan tribünlere tepki gösterdi.

UEFA Avrupa Ligi 2. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Fransız ekibi Rennes'e deplasmanda konuk oldu.

Kıran kırana geçen, 4 gol ve bir de kırmızı kartın çıktığı mücadelede sarı-lacivertli ekip 2-0 geriden gelip maçtan 2-2'lik beraberliği söküp aldı.

PORTEKİZLİ TEKNİK ADAM ÇILGINA DÖNDÜ

Valencia, penaltı golü sonrası topu rakip file bekçisi Mandanda'dan almaya çalıştı, Mandanda topu vermeyince itiş kakış başladı. Diğer oyuncuların da olaya dahil olması sonrası ortalık iyice gerilirken, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Rennes tribünlerinden kendisine laf atılması sonrası adeta çılgına döndü.

İŞTE JORGE JESUS'UN TEPKİSİ ...

Rennes - Fenerbahçe maçında Jorge Jesus'u çıldırtan olay! Tribünler laf attı, işte o anlar...

Rennes - Fenerbahçe maçında Jorge Jesus'u çıldırtan olay! Tribünler laf attı, işte o anlar... - Resim : 2

Rennes - Fenerbahçe maçında Jorge Jesus'u çıldırtan olay! Tribünler laf attı, işte o anlar... - Resim : 3

GÖRÜNTÜLER: EXXEN

 

Rennes - Fenerbahçe maçında Jorge Jesus'u çıldırtan olay! Tribünler laf attı, işte o anlar... ile ilgili etiketler Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi rennes Grup maçı jorge jesus
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.