Rekorların adamı Messi: Çok çılgınca bir şey başardık...

Arjantin, Dünya Kupası şampiyonluğuna artık bir adım uzaklıkta. Yarı finalde Hırvatistan'ı deviren Tangocular'da Lionel Messi karşılaşma sonrası sevincini paylaştı.

Arjantin 36 yıllık Dünya Kupası hasretinin bir adım uzağında.

8 sene sonra finale yükselen Arjantin'de ilk golü yaşayan efsane Lionel Messi attı.

34'üncü dakikada penaltı noktasından skoru 1-0'a getiren yıldız oyuncu, turnuva kariyerinde 11'inci golünü kaydetti ve Dünya Kupası tarihindeki en golcü Arjantinli oldu.

Julian Alvarez 39'uncu dakikada farkı ikiye çıkarınca Arjantin'de kutlamalar başladı. 69'uncu dakika Messi'nin şık asistine sahneye yine çıkan Alvarez, maçın sonucunu belirledi.

LIONEL MESSİ FİNAL İÇİN NE SÖYLEDİ?

Karşılaşma sonrası Lionel Messi final sevincini paylaştı;

"Şu an aklımdan o kadar şey geçiyor ki, o kadar farklı duygular içindeyim ki... Bizi destekleyen bütün taraftarlar ve ailemiz bu başarının sahibi aslında. Tek istediğimiz şey buydu. Arjantin şu an dünyanın en iyi takımından birisi artık. Buraya gelene kadar bu yolculuğun tadını çıkarmaya çalıştık. Bizim için zor bir yarıştı. Buraya gelirken birçok insan bize güvendi. Çok çılgınca bir şey başardık. Bir Dünya Kupası finali daha oynayacak olmamız bizim için inanılmaz bir duygu. Şu an en çok ailemi düşünüyorum. Hayattaki en önemli şey aile. Her zaman yanımdaydılar."

Gecede 2 gole imza atan Julian Alvarez ise; "Takım olarak bunu hakettik, artık finaldeyiz. En önemli maçımızı pazar günü oynayacağız. Bana asist yapan arkadaşlarım bu bütün bu başarının mimarları. Tüm bunları ülkeme yaşattığım için çok gururluyum." ifadelerini kullandı.

Rekorların adamı Messi: Çok çılgınca bir şey başardık... ile ilgili etiketler Hırvatistan Arjantin 2022 Dünya Kupası 2022 FIFA Dünya Kupası Katar Lionel Messi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.