Rekor ücrete transfer olmuştu: Galatasaray'la anlaştı!

İngiliz basını, 2019 yılında Lyon'dan Tottenham'a kulüp rekoru 55 milyon sterlin bonservis ile transfer olan Tanguy Nbomnele'nin Galatasaray ile anlaştığını iddia etti.

Galatasaray'da orta saha alternatifleri arasında ismini duyduğumuz Tottenham'dan Tanguy Ndombele ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılı ekibin Nbombele transferini bitirmek üzere olduğu iddia edildi.

11 MİLYON STERLİN BONSERVİS

İngiliz gazetesi Daily Mirror, "Ndombele Galatasaray'a gidiyor" başlığıyla verdiği haberinde; Cimbom'un Fransız orta saha için 11 milyon sterlin bonservis bedelini gözden çıkardığı ifade edildi.

Mauricio Pochettino teknik direktörlüğünde başarı bir dönem geçiren Ndombele, sonraki antrenörleriyle anlaşmayı başaramadı ve kiralık gönderildi.

2021-2022 sezonunun ikinci yarısında Lyon'a, geçen sezon ise Napoli'ye kiralanan 26 yaşındaki oyuncunun Tottenham ile 2025 yılına kadar sözlemesi bulunuyor.

40 MAÇTA 2 GOL, 1 ASİST

Tanguy Ndombele geride kalan sezonda Napoli formasını 40 maçta giydi ve 2 gol, 1 asistlik skor katkısı sağladı.

Rekor ücrete transfer olmuştu: Galatasaray'la anlaştı! ile ilgili etiketler Galatasaray Transfer Tottenham
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.