Rekabet Kurulu'ndan Nuh'un Ankara Makarnası hakkında soruşturma

Rekabet Kurulu, Nuh'un Ankara Makarnası hakkında soruşturma açtı. Soruşturma, Nuh'un Ankara Makarnası ve distribütörlerinin, alıcıların yeniden satış fiyatını belirlemeye yönelik eylemleriyle kuralları ihlal ettiği gerekçesiyle açıldı.

Rekabet Kurulu, Nuh'un Ankara Makarnası Sanayi ile İs-Ra Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Pazarlama hakkında soruşturma açılmasına karar verdi.

Rekabet Kurumunun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Nuh’un Ankara Makarnası Sanayi Ticaret A.Ş.’nin ve distribütörlerinin, alıcıların yeniden satış fiyatını belirlemeye yönelik eylemleriyle 4054 sayılı Rekabetin Korunması Hakkında Kanun’un 4. maddesini ihlal ettikleri iddiası üzerine yürütülen önaraştırma Rekabet Kurulunca karara bağlandı.

Kurul, bulguları ciddi ve yeterli bularak, 4054 sayılı Rekabetin Korunması Hakkında Kanun’un 4. maddesini ihlal edip etmediklerinin tespitine yönelik olarak; Nuh'un Ankara Makarnası Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve İs-Ra Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret A.Ş. hakkında soruşturma açılmasına karar verdi.

Rekabet Kurulu'ndan Nuh'un Ankara Makarnası hakkında soruşturma ile ilgili etiketler soruşturma Nuh'un ankara makarnası rekabet kurulu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.