Rehin alma ihbarına giden polisler çok farklı bir manzarayla karşılaştı

Malatya'da polis ekipleri "Silahla rehin alma" ihbarı nedeniyle gece yarısı bir kafeye baskın düzenledi. Daha önce mührlenmiş kafeye giden ekipler hiç ummadığı bir manzarayla karşılaştı. Kafede 20 kişi parti yaparken yakalandı.

 Malatya'da gece yarısı Milli Egemenlik Caddesi üzerinde bulunan Antepli Sokak'ta önceden mühürlenen bir kafede polise ''Silahla 20 kişi rehin alındı'' ihbarı geldi.

Bunun üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Gelen polis, kafenin kapısını çaldı ancak açan olmadı.

Polisin ''Kapıyı açın'' ikazına rağmen kimsenin açmadığı kapı, itfaiye erleri tarafından kırılarak açıldı.

Rehin alma ihbarına giden polisler çok farklı bir manzarayla karşılaştı

Özel Hareket ve çelik yelekli polislerin girdiği mühürlü kafede 7'si kadın, 13'ü erkek toplam 20 kişi parti yaparken yakalandı.

Polis ekipleri yaptıkları aramada silaha rastlamadı. Ekipler, 20 kişiye ''sokağa çıkma kısıtlamasına uymamak'' ve ''sosyal mesafeyi ihlali''nden para cezası kesti. Kafe tekrar mühürlenirken, 20 kişi evlerine gönderildi.

Rehin alma ihbarına giden polisler çok farklı bir manzarayla karşılaştı - Resim : 2

Rehin alma ihbarına giden polisler çok farklı bir manzarayla karşılaştı ile ilgili etiketler Malatya polis Parti ihbar rehin alma
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.