Reha Muhtar ve Deniz Uğur arasındaki nafaka tartışması büyüyor! Muhtar'dan, "Adam olmanın cinsiyetle ilgisi yok" sözlerine gönderme...

Reha Muhtar ve Deniz uğur arasındaki nafaka tartışması yeniden gündeme geldi. Son olarak, velayet davasında nafaka kazanan Reha Muhtar, eski eşi Deniz Uğur'un, "Görüldüğü üzere adam olmanın cinsiyetle ilgisi yoktur" sözlerine atıfta bulunarak sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

2010 yılında boşanmalarının ardından başlayan velayet mücadelesinde mahkeme, erkek çocuğun velayetini Reha Muhtar'a, kız çocuğun velayetini ise Deniz Uğur'a verdi.

Mahkeme süreci tamamlanan davada, Deniz Uğur'un Reha Muhtar'a oğlu için aylık 7 bin 500 TL nafaka ödemesine karar verildi. Kamuoyunda örnek karar olarak nitelendirilen bu durum, gündemde geniş yer buldu.

Nafaka kararının ardından ilk açıklama Deniz Uğur'dan geldi. X hesabından bir paylaşım yapan Uğur, şu ifadeleri kullandı: 

"ADAM OLMANIN CİNSİYETLE İLGİSİ YOK"

"Nafakanı aksatmadan, gururla ödeyeceğim Reha Muhtar çünkü adamlık bunu gerektirir. Görüldüğü üzere adam olmanın cinsiyetle ilgisi yoktur."

Uğur'un açıklamalarının ardından, Instagram hesabından Yılmaz Erdoğan'ın anlattığı kısa bir hikayeyi paylaşan Reha Muhtar, eski eşine göndermede bulundu:

"İnsanın nefsine ağır gelen hakkında hayırlıdır"

Reha Muhtar ve Deniz Uğur arasındaki nafaka tartışması büyüyor! Muhtar'dan, "Adam olmanın cinsiyetle ilgisi yok" sözlerine gönderme...

 

Reha Muhtar ve Deniz Uğur arasındaki nafaka tartışması büyüyor! Muhtar'dan, "Adam olmanın cinsiyetle ilgisi yok" sözlerine gönderme... ile ilgili etiketler Reha Muhtar Deniz Uğur Nafaka Ücreti
GÜNÜN VİDEOSU

Beşiktaş kongresi güne damga vurdu: Galatasaray'a küfürlü tezahürat!

Süper Lig'de yarın oynanacak Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesi gerilim tırmanmaya devam ediyor. Siyah-Beyazlılar'ın mali genel kurulunda Sarı-Kırmızılılar’a yapılan küfürlü tezahürat güne adeta damgasını vurdu.