Reha Muhtar Rasim Ozan’ı hedef aldı: "Sen mi varsın Rasim"

Oyuncu Deniz Uğur, çocuklarının babası Reha Muhtar'ın, 13 yaşındaki kızına şiddet uyguladığı iddiasıyla şikâyette bulunmuştu. Reha Muhtar ise çocuklarıyla alakalı operasyon çekildiğini iddia ederek Rasim Ozan’ı hedef aldı.

Ünlü haber spikeri Reha Muhtar'ın eski eşi Deniz Uğur, Reha Muhtar'ın çocuklarına şiddet uyguladığını iddia etmişti. Çocukları üzerinde operasyon çekildiğini iddia eden Reha Muhtar Rasim Ozan’ı hedef alırken Fatih Tezcan’a da destek verdi.

https://twitter.com/Reha_Muhtar/status/1579760287900585984

DENİZ UĞUR’DAN YANIT!

Reha Muhtar'ın kızlarına şiddet uyguladığını iddia ettiği ses kaydını sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşan Deniz Uğur, paylaşımında "Elim ayağım titriyor şu an! Dünyanın en iyi babası, öyle mi? Peki, herkes duysun öyleyse… Ağlayan, çığlık atan, acı çeken benim kızımın sesi." ifadelerine yer vermişti.

REHA MUHTAR KENDİSİNİ SAVUNMUŞTU

Bu gelişmenin ardından sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Reha Muhtar, kendisini savunarak kızını korumak istediğini dile getirmişti.

Kızının uyuşturucu madde kullanan bir kişiyle görüşmesine tepki gösterdiğini ifade eden Muhtar, "Benim oğlum ve kızım 7 yıl yasaklı maddelerin kullanıldığı renkli akvaryum balıklarının ısmarlandığı evde büyüdüler. Kızımın fazla dozdan uyuşturucu kullanıp hastaneye kaldırılan 'Kabal' isimli kullanıcıyla görüşmemesi için 5 dakika süre verme hakkım ve sorumluluğum yok mu baba olarak?" ifadelerini kullanmıştı.

"ÇOCUKLARIMI KORUMAK DIŞINDA HİÇBİR ŞEY UMURUMDA DEĞİL"

Ünlü oyuncu Deniz Uğur ise Reha Muhtar'ın tedavi olması gerektiğini vurgulayarak "Çocuğa şiddet kabul edilir bir şey değil. Çocuklarımı korumak için konuşma ve mücadele verme kararı aldım. Ne kariyerim umurumda, ne medya... Benim çocuklarımı korumak dışında hiçbir şey umurumda değil. Bacaklarında morluklar, parmak izleri ve ısırık izleri gördüm. 'Sakin ol' diyorum, 'Darp raporu alalım' diyorum, istemiyor. 'Yine baskı altına alacak' diyor, daha kötü şeyler yaşayacağından korkuyor. Daha önce şiddet gördüğü için şikayetçi olduk ama ağladı zırladı, 'Seni kaybetmek istemiyorum' diyerek, kendini affettirdi. Çocuk küçük ve iradesi kırılıyor. Tedavi olması şart. Bu tarz çoklu kişilik bozuklukları yaşayan insanlar ancak tedaviyle düzelebilir" diye konuşmuştu.

Reha Muhtar Rasim Ozan’ı hedef aldı: "Sen mi varsın Rasim" ile ilgili etiketler Reha Muhtar deniz uğur
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.