Reha ile Karsu yeniden aynı evde...

Sandık Kokusu, geçmişte yaşanan bir ayrılığın yıllar sonra tekrar alevlenmesini konu alıyor. Dizi, aile, aşk, ihanet ve geçmişle hesaplaşma gibi temaları işliyor. Başrollerinde Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger, Necip Memili, Meriç Aral, Seda Türkmen ve Levent Can gibi başarılı isimler yer alıyor. Peki dizinin son bölümünde neler yaşandı?

 

Show Tv'nin sevilen dizisi Sandık Kokusu yeni bölümü ile her çarşamba ekranlara geliyor. Başrollerinde Demet Akbağ ve Özge Özpirinçci gibi isimlerin olduğu dizide bu hafta neler yaşandı? İşte Sandık Kokusu dizisinde yaşananlar...

GEÇEN BÖLÜM NELER OLDU?

Sandık Kokusu'nun 20. bölümünde; Duydukları karşısında şaşkına dönen Filiz, Karsu’yu da alıp hemen oradan uzaklaşır. Adnan, intikam almak için, evlilikleri sırasında Irmak’a imzalattığı belgeleri ortaya çıkarır. Artık Irmak’ın da yüklü bir borcu vardır.Atilla’dan tazminat karşılığında boşanan Lale, Reha’nın yanına yerleşir. Ucu Atilla ve Karsu’ya değen herkesten acısını çıkarmak istiyordur. Reha, Atilla’ya karşı bir oyun oynamaya karar verir. Atilla, Reha’nın kışkırtmalarına daha fazla dayanamaz ve onu hırpalar. Onları ayıran Karsu, kızıp azarlamaya başlarken Atilla kamera kayıtlarını gösterir. Gördükleri karşısında şaşkına dönen Karsu ve onun güvensizliklerinden çok yorulan Atilla arasında neler yaşandı?

SANDIK KOKUSU YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sandık Kokusu dizisinde son bölümde oldukça heyecan verici gelişmeler yaşandı:

Karsu ve Atilla öpüşürken Reha tarafından basılırlar. Bu durum büyük bir gerginliğe yol açar. Atilla, yıllar önce babasının verdiği görevi yerine getiremediği için pişmandır ve bu durum onu üzmektedir. Karsu, çocukları alıp Reha'nın yanına taşınma kararı verir. Reha, Karsu ve çocukların gelişine ilk başta pek sıcak bakmasa da zamanla onları sevmeye başlar.

Filiz evlerin satışını yapmaya karar verir ancak evleri alacak olan kişinin Atilla'nın babası olduğunu bilmez.

KADRO GENİŞLİYOR

Sandık Kokusu'na sürpriz bir konuk oyuncu olarak Gülcan Arslan katılıyor. 

Reha ile Karsu yeniden aynı evde... ile ilgili etiketler Sandık Kokusu Özge Özpirinçci
GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçeli futbolculardan Samandıra'da galibiyet üçlüsü!

Süper Lig'in 37. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray'a konuk oldu. Dev derbiyi Sarı-Lacivertliler 1-0 kazanarak şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı. Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, Samandıra'ya gelen taraftarlara galibiyet üçlüsü çektirdi.