Reform paketi ne zaman açıklanacak? 2021 reform paketindeki yenilikleri neler?

Reform paketi ne zaman açıklanacak vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ekonomik reform paketi kapsamında duyurduğu ve aynı zamanda Türkiye yatırım ortamının güçlenmesine yönelik yeni bir çalışma olan reform paketi ne zaman açıklanacak sorusu gündem oldu.

Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapacağı açıklamaları ile beraber konuyla ilgili tüm detaylar da belli olacağı bilinmektedir. Reform paketi ne zaman açıklanacak merak ediliyor. Bakanlığın bir sonraki adım olarak Avrupa Birliği ile G20 ülkelerinin büyükelçileri ve yatırımcılarla bir araya gelerek reform paketinin detaylarını anlatması beklenmektedir. Vatandaşlar gözlerini ekonomi reform paketine çevirdi. Peki, reform paketi ne zaman açıklanacak?

Reform paketi ne zaman açıklanacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın getirdiği ekonomi reform paketinin ayrıntıları bugünkü açıklama ile beraber belli olurken öte yandan paket, ihracatçıdan vatandaşa her kesimi kapsayacağı bilinmekte. Yatırım ortamının güçlendirilmesinden çalışma yaşamına, sosyal güvenlikten ekonomiye kadar birçok alanda ciddi kararlar alınacak. Reform paketi ne zaman açıklanacak sorusunun cevabı henüz belli değil. 23 Mart Salı günü açıklanacak olan paketin saati ile ilgili bir detay verilmedi.

Reform paketi ne zaman açıklanacak? | Ekonomi reform paketi

Reform paketinin detayları anlatılacak

Bakanlık bir sonraki adım için Avrupa Birliği ile G20 ülkelerinin büyükelçileri ve yatırımcılarla bir araya gelerek ekonomi reform paketinin detaylarını açıklayacak. Ekonomi reform paketi ihracatçıdan vatandaşa, esnaftan sanayiciye kadar her kesimi kapsayacağı bilinmektedir. Ekonomideki son gelişmeleri izlemek adına Cumhurbaşkanı Yardımcısı ile Hazine ve Maliye Bakanı başkanlığında iki yeni yapı oluşturulması, fiyat istikrarı için yeni bir komite oluşturulmasına yönelik çalışmalar da başlamış bulunmaktadır.

Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın, "kamu maliyeti, fiyat istikrarı, finansal sektör, cari açık, istihdam, kurumsal yönetişim, yatırımların teşvik edilmesi, iç ticaretin kolaylaştırılması, rekabet, piyasa gözetimi ve denetimi" olmak üzere 10 değişik başlık altındaki reform paketine ilişkin eylem planının açıklanması beklenmektedir.

Reform paketi ne zaman açıklanacak? 2021 reform paketindeki yenilikleri neler? ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan reform paketi ne zaman açıklanacak ekonomi reform paketi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.