"Referandum'dan %62 evet çıkacak!"

Ünlü spritüelist Aslı Güder, ÇapaMag Tv'ye şok açıklamalarda bulundu. 2017 yılı ile ilgili öngörülerde bulunan Güder, referandumdan çıkacak sonucu tahmin etti

Ünlü isimlerin spritüel danışmanlığını yapan Aslı Güder, ÇapaMag Tv'de soruları cevapladı. Ülke gündemini ilgilendiren konularda tahminlerde bulunan Güder, Esed rejimi ve Trump hakkında da şok açıklamalar yaptı.

Referandumdan ne sonuç beklediğine ilişkin bir soruya yanıt veren Güder, 'Referandumdan %62 evet çıkacak ve ülkemiz adına çok iyi sonuçları olacak' ifadelerini kullandı.

DOLAR EN FAZLA 3,95'İ GÖRÜR

Doların iniş, çıkışları hakkında da görüşlerini aktaran Güder, 'Dolar hepimizi korkuttu, ürküttü ama yükseliş görmüyorum. 3,65 civarı devam edecek, yıl sonu en fazla 3,95'i görür' dedi.

Orta Doğu'daki savaşlar ve Suriye rejimi lideri Esed'in durumu da sorulan Güder, "Bu kadar acının üstüne bir şey olmaması imkansız. Esed ve kardeşinin çok sorunlu problemli günlerin beklediğini görüyorum' dedi.

Ekran_Resmi_2017-02-23_18.33.35

"Referandum'dan %62 evet çıkacak!" ile ilgili etiketler aslı güder çapamağ
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.