Reddit R Place nedir, nasıl çizim yapılır?

Reddit R Place nedir sorusu gündemde. En popüler sosyal ağlardan bir tanesi olan Reddit tarafından yapılan R Place herkesi heyecanlandırdı. Atatürk portresi ile Türk Bayrağı çizim alanları dikkat çekti. Peki, Reddit R Place nasıl giriş ve çizim yapılır?

Reddit R Place ABD merkezli sosyal haber ve tartışma platformlarından bir tanesidir. Reddit'e gelen bu yeni özellik çizim mekanı olarak bilinmektedir.

Reddit R Place Nedir?

Reddit R Place bir çizim mekanıdır. Pikseller aracılığıyla çizimin yapılabildiği dev resimde kullanıcılar organize olarak çeşitli çizimler sergileyebilmektedir. Çizim alanı tüm dünyadaki kullanıcılara açık olduğundan organize olamayan kişilerin çizdiği şeyler anında başka kullanıcılar tarafından kapatılarak üzerine başka çizimler gerçekleştirilebilmektedir.

Reddit R Place nedir, nasıl çizim yapılır?

Reddit R Place Nasıl Çizim Yapılır?

Reddit'te kayıtlı kullanıcılar bağlantı, metin, fotoğraf, anket ve video içerebilen gönderiler paylaşabiliyor. Diğer kullanıcılar da paylaşılan gönderileri oylayarak gönderinin üste çıkmasını sağlayabiliyor.

Çizim yapabilmek için için öncelikle bir Reddit hesabınızın olması gereklidir.

r/place’e giriş yapıp karşınıza çıkan ekranda yer alan resme tıkayarak yakınlaştırabilir karelerin üzerine tıklayarak istediğiniz rengi ekleyebilirsiniz.

Reddit’in 16 renkli paletinden istediğiniz rengi seçerek büyük bir çizim yapabilirsiniz.

Reddit R Place nedir, nasıl çizim yapılır? ile ilgili etiketler reddit place r place çizim
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.