Recep Uçar: Puan alamadığımız sürece makas daralıyor

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Ümraniyespor, deplasmanda karşılaştığı Fatih Karagümrük’e 4-2’lik skor ile mağlup oldu. Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar, kalan maçların azaldığını ve şanslarının her maç sonrası düştüğünü dile getirerek, "Puan alamadığımız sürece makas daralıyor" dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında gazetecilere açıklamalarda bulunan Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar, "Ne kadar iyi hazırlanırsanız hazırlanın, bu kadar çok bireysel hata yaparsanız maç kazanamazsınız. Önce öne geçip oyunun hakimiyetini kaybedip ve neticesinde de mağlup olduğumuz önceki maçlarımıza benzer bir akşam yaşadık. Maçın başında herşeyin istediğimiz gibi başladığı bir maçtı. Devreye iyi bir skorla girecekken yediğimiz hatalı goller sonrası yenik duruma düştük. Karagümrük takımını tebrik ediyorum" dedi.

Süper Lig’de kalma umutları hakkında da konuşan Recep Uçar, "Puan alamadığımız sürece makas daralıyor. Kalan maçlar azaldıkça, ligde kalma şansımız da düşüyor" ifadelerini kullandı.

Recep Uçar: Puan alamadığımız sürece makas daralıyor ile ilgili etiketler Süper Lig Ümraniyespor
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.