Recep Tayyip Erdoğan için yollara düşen teyzeden duygulandıran sözler!

14 Mayıs seçimlerinde oy kullanmak için yollara düşen Sultan Teyze, oyunu kullandıktan sonra trafik kazası geçirdi. 5 aydır tedavi altında olan Sultan Teyze, hasta yatağından seslenerek "Reis dik dursun bize yeter" ifadesiyle duygulandırdı.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oy kullanmak için Nevşehir’den İstanbul’da ikamet ettiği Maltepe’ye gelen 63 yaşındaki Sultan Koç, dönüş yolunda trafik kazası geçirdi. Başkan Erdoğan sevgisini dile getiren Sultan Teyze, yine seçim olsa yine oy kullanmaya gideceğini belirtti.

HASTA YATAĞINDAN ERDOĞAN’A SESLENDİ

Yaklaşık 5 aydır tedavi altında olan ve metanetini koruyan Sultan Teyze, hasta yatağından Erdoğan’a seslendi.

“Onun çok seviyorum. Ona selamlarımı götür” diyen Sultan teyze, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri için geldiği Maltepe’den dönerken trafik kazası geçirdiğini belirtti.

REİS DİK DURSUN DİYE YOLA DÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dik dursun diye onca yolu katettiğini belirten Sultan Teyze, “Reis dik dursun bize yeter ya. Gavurları dize getirdi. Yaşım 63, ben her şeyi biliyorum.” dedi.

ONA DUA EDİYORUM

“Dua ediyorum ona. 20 senedir biz onun peşindeyiz.” diyen Sultan Teyze, ailecek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı desteklediğini dile getirdi.

UZUN BİR TEDAVİ SÜRECİNDEN GEÇİYOR

Seçimde oy kullandıktan 2 gün sonra İstanbul’dan dönerken Nevşehir yolunda trafik kazası geçiren Sultan Koç’un, 5 aydır hastanede yattığı öğrenildi. Marmara Üniversitesi Prof. Dr. Asaf Ataseven Hastanesi’nde tedavisi devam eden Sultan Koç’un omurilik zedelenmesi geçirdiği ve uzun bir tedavi sürecinde olduğu belirtildi.

HABER7

Recep Tayyip Erdoğan için yollara düşen teyzeden duygulandıran sözler! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Nevşehir İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.