Recep İvedik'in doğu versiyonunda Okan Bayülgen sürprizi!

Mahmut Tuncer, Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu Sabah Sohbeti programına katıldı. Canlı yayında yeni projesinin müjdesini veren Tuncer, Recep İvedik'in doğu versiyonu olacak filmde Okan Bayülgen'in de oynayacağını açıkladı.

Ünlü türkücü Mahmut Tuncer, TV100 ekranlarında yayınlanan Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu Sabah Sohbeti programına konuk oldu. Tuncer'in meşhur bilmecelerinden bazılarını Cengiz Semercioğlu'na sorduğu sırada eğlenceli anlar yaşandı.

Semercioğlu'na samimi açıklamalar yapan Türk halk müziğinin usta ismi,  "Kaç tane filimde oynadınız?" sorusuna Tuncer, "29 filmde başrol oyuncusu olarak oynadım. 3-4 filimde de kabadayı rolünde oynadım." dedi.

Recep İvedik'in doğu versiyonunda Okan Bayülgen sürprizi!

Ünlü türkücü, canlı yayında yeni projesinin müjdesini verdi. Recep İvedik filminin bir benzeri olacak filmle ilgili, "Okan Bayülgen de belki bizimle oynacak belki, senaryosunu ben yazdım. Film, Şahan Gökbakar'ın filmi Recep İvedik'in doğu versiyonu olacak." dedi.

Recep İvedik'in doğu versiyonunda Okan Bayülgen sürprizi! - Resim : 2

Tuncer, izleyenlerin hayran kalacağını belirterek, "Büyük beğeniyle  müstehcen kelimelerin olmadığı, gördükleri zaman ağızları açık kalacak bir film olacak." dedi.

Mahmut Tuncer, filmin ayrıntılarıyla ilgili de açıklamalar yaptı. Tuncer, filmdeki rolüyle ilgili olarak "Maho Ağa" karakterini oynayacağını söyledi. Okan Bayülgen'in ise "Vahit" karakterini oynayan bir kahya rolünü canlanlandıracağını belirtti.

Filmin konusu, Maho Ağa'nın oğlu Vahit'in İstanbul'a kaçması üzerine oğlunu aramak için şehre gelen Maho Ağa'nın kaybolarak maceradan macereya koşmasını anlatıyor.

2019 yılında vizyona girecek olan filmin çekimleri Eylül ayının sonunda başlayacak.

 

 

Recep İvedik'in doğu versiyonunda Okan Bayülgen sürprizi! ile ilgili etiketler Cengiz Semercioğlu TV100
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.