Recep İvedik 7 sinemalarda mı? Disney Plus'ta ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Şahan Gökbakar'ın oynadığı Recep İvedik 7 sinemalarda ne zaman yayınlanacak sorusu akıllara gelirken Disney Plus platformu da merak edildi. Daha öncesinde yayınlanan ilk 6 serilik yapımla izlenme rekorları kıran Recep İvedik'in 7. filmi Disney Plus’ta ne zaman çıkacak?

Türkiye’de film sektörü açısından en çok bilinenler arasında ilk sırada yer alan yapımlardan biri olan Recep İvedik serisinin 7. filmi için geri sayım başladı. Başrollerinde Şahan Gökbakar'ın oynadığı Recep İvedik, yeni filmi ile yine herkesi gülmekten kırıp geçirecek.

Recep İvedik 7 Ne Zaman Sinemalarda Yayınlanacak?

Şahan Gökbakar tarafından kaleme alınan ve başrolleri üstlenen Recep İvedik 7 filmi sinemalarda yayınlanmayacak. Filmin yalnızca online platformlarda izleyici karşısına çıkacağı kaydedildi.

Recep İvedik 7 sinemalarda mı? Disney Plus'ta ne zaman yayınlanacak?

Recep İveidk 7 filmi 9 Aralık tarihinden itibaren Disney Plus platformunda yayınlanacak. Daha önceki gişe başarıları sebebiyle Disney Plus ile anlaşan Recep İvedik 7'nin yayın hakları dijital platform tarafından resmen satın alındı.

Recep İvedik 7 Filmi Konusu

Recep İvedik 7, şehir hayatından bunalarak köye gitmeye karar veren Recep İvedik'in maceralarını konu ediyor. Recep Ivedik, şehir hayatının kaosu ve ekonomik koşullardan bunalmıştır. Buna çözüm olarak Recep, en yakın arkadaşı Nurullah ile birlikte babaannesinden miras kalan köye gitmeye karar verir.

Recep İvedik 7 sinemalarda mı? Disney Plus'ta ne zaman yayınlanacak? - Resim : 2

Köy hayatının tadını çıkarmayı uman Recep Ivedik, bu sırada köy ve civar ormanlara zarar verecek olan bir projenin olduğunu öğrenir. Projeyi engellemeye karar veren Recep İvedik, köylülerle birlikte heyecanlı ve komik bir maceraya atılır.

Recep İvedik 7 sinemalarda mı? Disney Plus'ta ne zaman yayınlanacak? ile ilgili etiketler Recep İvedik 7 Disney Plus
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.