Recep İvedik 6 ne zaman vizyona girecek? Recep İvedik 6 vizyon tarihi

Seyirciyle ilk buluştuğu andan itibaren büyük bir ivme kazanan Recep İvedik serisinin 6'ncı filmi için hazırlıklar başladı! Şahan Gökbakar'ın İnstagram hesabı üzerinden Recep İvedik 6 filminin ilk sahne çekimlerinin bittiğini duyurması üzerine, Recep İvedik hayranları filmin ne zaman vizyona gireceğini araştırmaya başladı. Peki, Recep İvedik 6 ne zaman vizyona girecek? Tüm detaylarıyla haberimizde...

Şahan Gökbakar İnstgram hesabı üzerinden yayınladığı son videoda Recep İvedik serisinin 6'ncı filmi ilk sahne çekimlerinin bittiğini duyurdu. Recep İvedik filminin hayranları serisinin 6'ncı filminin ne zaman vizyona gireceğini büyük bir merakla araştırıyor. Peki, Recep İvedik 6 ne zaman vizyona girecek? Tüm detaylarıyla haberimizde...

Recep İvedik 6 ne zaman vizyona girecek? Recep İvedik 6 vizyon tarihi

''MODA GİRDİM BİLE''

Usta komedyen sevenlerini daha fazla bekletmeyerek Recep ivedik 6 için çekimlere start verdi. Set gününden ilk karesini sosyal medya hesabından paylaşan Şahan Gökbakar, "Recep İvedik 6 ilk set günü. Haydi hayırlısı. Gazamız mübarek olsun...Moda girdim bile" notunu düştü.

Gökbakar bu paylaşımının hemen ardından Instagram hesabından yayınladığı son videoyla ilk sahne çekimlerin bittiğini de duyurdu.

RECEP İVEDİK 6 NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

Şahan Gökabakar yine sosyal medya hesabından paylaştığı bir afişle merakla beklenen filmin vizyon tarihini duyurmuştu. 'Şahan Gökbakar'dan Recep'in Yeni Macerası' sözlerinin yazılı olduğu görselde filmin vizyona gireceği tarih Şubat 2019 olarak belirtilmişti.

RECEP İVEDİK 1

Şahan Gökbakar'ın Güngörenli bir lumpen proleteryayı başarıyla canlandırdığı bu komedi filmi, Türk sinemasında daha önce pek eşi benzeri görülmemiş düzeyde kaba saba espriler kullandığı gerekçesiyle bir kısım sinema insanları tarafından yoğun eleştiri bombardımanına tutulmuştur. Filmde adamın biri yolda cüzdanını düşürür, başka bir adam tam cüzdanı kapıp kaçacakken Recep İvedik onunla mücadeleye girer. Sonunda, sahibine teslim etmek üzere, evsiz adamın elinden cüzdanı almayı başaran Recep İvedik kafasını çevirdiği anda cüzdan sahibinin çoktan gittiğini farkeder. Akşam evinde televizyon seyreden Recep İvedik, cüzdanın Antalyalı çok önemli bir iş adamına ait olduğunu öğrenince arabasına atlar ve güneye doğru yola koyulur. Yol boyunca birbirinden komik sürprizlerle karşılaşan Recep İvedik en sonunda Antalya'ya varmayı başarır ve cüzdanı turizmci Muhsin Bey'e teslim eder. Tam otelden ayrılacakken çocukluk aşkı Sibel'in bir tur otobüsünden indiğini farkeder. Artık Recep İvedik'in tek bir amacı vardır; kendisini tanımayan, hatta hatırlamayan Sibel'e kendini beğendirmek.

RECEP İVEDİK 2

Türkiye sinemasının ilk lumpen-proleter anti-kahramanı, serseri mayın Recep İvedik'in serüvenleri tam gaz sürüyor. Recep İvedik’in güldüren, tartışmaları da düşündüren maceraları ikinci devam filmiyle vizyonda. Bu sefer biricik ve tuhaf babaannesi ve bitmeyen arzuları da Recep İvedik ile beraber yedi düvelin başına bela olma yolunda. Babaannenin arzuları neler? Torunu Recep’in adam olmasını istiyor. Evet, bu çok zor ama dahası da var; bir işi olsun, maaşı olsun, sevgilisi olsun, mutlu olsun, sevsin ve sevilsin istiyor.

RECEP İVEDİK 3

Şahan Gökbakar'ın halk kitlelerinde adeta infial yaratan fenomen tiplemesi Recep İvedik'in yıkıcı maceraları, yepyeni bir serüvenle devam ediyor. Türk sinemasının en çok izlenen filmleri olan Recep İvedik ve Recep İvedik 2'nin ardından, serinin üçüncü filmi Recep İvedik 3, Şubat 2010'da izleyiciyle buluşuyor. Yapımcılığını Faruk Aksoy'un üstlendiği Recep İvedik 3'te yalnızlıktan ve iç sıkıntısından kurtulmaya çalışan, sosyalleşmeye çabalayan Recep İvedik'in çok komik hikayesi konu ediliyor. Recep İvedik'e bu serüvende 46 farklı karakter eşlik ediyor.

RECEP İVEDİK 4

Şahan Gökbakar'ın televizyon için yarattığı ve ardından maceralarını sinemaya uyarlamaya devam ettiği Recep İvedik, üç filmlik serisine bir film daha ekliyor. Çekimleri Maldivler'de tamamlanan filmde, Recep İvedik'in Maldivler'deki serüvenine tanık olacağız. Recep İvedik, mahallesindeki çocuklardan kurulu futbol takımının antrenörüdür. Ancak düzenli olarak idman yaptıkları araziyi sermaye sahibi biri satın alacaktır. Recep'in ise buna izin vermeye niyeti yoktur. Recep'e göre araziyi kurtarmanın tek yolu para bulup kendisinin satın almasıdır. Bulabildiği tek çözüm ise Survivor'a katılıp büyük ödülü kazanmaktır. Recep, burada Karayip korsanlarıyla karşılacak ve macera kaldığı yerden devam edecek.

Çamaşırhane prodüksiyon şirketinin yapımcılığını üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda bir kez daha Togan Gökbakar yer alırken, senaryosu Şahan Gökbakar'a ait.

RECEP İVEDİK 5

Recep İvedik (Şahan Gökbakar) mahallesinde yaşayan bir şoför tanıdığının vefatı sonrası taziye evine gittiğinde, adamın aldığı, ancak ömrü yetmediği için tamamlayamadığı son işi yerine getirmek için gönüllü olur. Bu da Avrasya Gençlik Oyunları’na katılacak milli takım kafilesini Makedonya’ya götürmektir. Yolda Recep’in yaptığı kuru fasulye, sporcuların zehirlenmesine neden olunca kafile başkanı, takımı oyunlardan çekmekten başka bir çare düşünemez. Ancak o noktada Recep kafile başkanlığını ele alır ve rahatsızlanan sporcuların yerine kamyoncu arkadaşlarını çağırır.

ŞAHAN GÖKBAKAR

Şahan Gökbakar, 22 Ekim 1980 tarihinde, İzmir’de dünyaya geldi. Togan Gökbakar adında kardeşi vardır. Şahan Gökbakar’ın babası Osman Selçuk Gökbakar, Şahan'ın 8. yaş gününde (22 Ekim 1988) günü bir trafik kazasında hayatını kaybetti. Gençlik yıllarını Ankara’da geçiren Gökbakar, ilkokuldan lise sona kadar Odtü Koleji’nde okuduktan sonra 1998 yılında Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü’ne kayıt oldu.

Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü’ne 4. sıradan giriş yapan Gökbakar, bu başarısını okul hayatında da devam ettirdi ve 2002 yılında bu bölümden başarıyla mezun oldu. Mezuniyetinin ardından İstanbul’a taşınan genç sanatçı, burada çeşitli reklam filmlerinde rol almak için mücadele etti ve de bu dönemde ilk T.V. programına imzasını attı; Zıbın.

Zıbın’ın T.V. 8 kanalında yayınlanmasının ardından TRT 1’de yayınlanan 7. Gün ve TV 8 ekranlarında karşımıza çıkan Zoka adlı şaka programlarında sunuculuk yapan Gökbakar, Zoka’nın sona ermesinin ardından gene T.V. 8’de yayınlanan Dikkat Şahan Çıkabilir adlı programı hayata geçirdi.

Alper Mestçi ile beraber hayata geçirdiği Dikkat Şahan Çıkabilir, Gökbakar’a uzun süredir peşinde koştuğu üne kavuşma imkanı sağladı. Aralarında Küçük Oskar, Recep İvedik ve Dişi Yakarış gibi tiplemelerin de bulunduğu pek çok karakter bazlı komedi skeçi canlandıran Gökbakar, video paylaşım sitelerinde tv haber bültenlerine kadar ülkenin en fazla takip edilen ve konuşulan insanlarından birisi haline gelmeyi başarmıştı. Dikkat Şahan Çıkabilir TV 8 ve ATV ekranlarında izleyicileri ile buluşmasının ardından Gökbakar, NTV ekranlarında yayınlanan Kime Diyorum Ben adlı skeç şovunu sundu.

Gökbakar’ın Dikkat Şahan Çıkabilir programındaki sevilen karakterinden birisi olan Recep İvedik’i sinemaya taşıması, 5 film de belirli bir kitle tarafından çok beğenilip, Türk sinema tarihinin en çok izlenen yerli yapımları arasına girerken, Gökbakar her beş filmde de aşırı argo kullanımı, kalitesiz ve popülist mizaha aşırı yer vermek gibi suçlamalarla eleştirildi.

 

Recep İvedik 6 ne zaman vizyona girecek? Recep İvedik 6 vizyon tarihi ile ilgili etiketler recep ivedik 6 ne zaman vizyona girecek
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.