Recep İvedik 2 filmi konusu nedir? Recep İvedik 2 oyuncuları

12 Şubat 2009 tarihinde çekilen komedi film türünde olan ve Recep İvedik 1 filminin devamı olan Recep İvedik 2 günümüzde de izlenmeye devam edilen filmler arasında yer almaktadır. Recep İvedik 2 filmi konusu ve oyuncuları filmi izlemek isteyenler tarafından merak ediliyor. Recep İvedik 2 filmi oyuncuları kimlerdir? Konusu nedir? İşte detaylar...

Togan Gökbakar yönetmenliğinde çekilen senaristi Şahan Gökbakar, Serkan Altuniğne ve Togan Gökbakar olan film Türk yapımı komedi filmidir. Şahan Gökbakar'ın usta oyunculuğu ile ekranlara gelmektedir. Filmin ilk serisi çok iyi izlendiği için 2. filmi çekildi. Recep İvedik 2 filmi konusu nedir? Recep İvedik 2 oyuncularını merak edenler için bilgiler hazırladık.

RECEP İVEDİK 2 FİLMİ KONUSU

Recep İvedik tek dostu en yakınındaki yaşlı ve zamanını PlayStation oynayarak geçiren babaannesidir. Babaannesi Recep İvedik'in boş hayatını, sarhoş, aylak gezmesini istemez ve bir iş bulmasını ister. İş bulup saygınlık kazanmasını istemektedir. Recep İvedik babaannesinin bu isteğini kıramaz ve iş arama derdine düşer. İş bulmak için herkesi arar ama hayal kırıklığına uğrar. Recep İvedik her işe gider, gittiği işlerde de ortalığı birbirine katar ve işten ayrılmak zorunda kalır. En son kuzeni Hakan ona iş verir. Asıl macera şimdi başlayacaktır.

RECEP İVEDİK 2 OYUNCULARI

Oyuncu Rol
Şahan Gökbakar Recep İvedik
Gülşen Özbakan Pakize İvedik
Efe Babacan Hakan İvedik
Çağrı Büyüksayar Ali Kerem
Asiye Dinçsoy Yakuza
Zeynep Çamcı Zeynep
Aysan Sümercan Yoga Hocası
Füsun Öztoprak
Müjde Uzman
Gülşah Şahin
Esin Gündoğdu
Oya Salman -
Yıldıray Yıldızoğlu
Meltem İpekçi
Ayfer Çalgıcı
Erkan Baltacı
Begüm Öner
Ayşe Özkök
Elif Burcu Barut
Metoi Louis
Hiroshi Nakama
Fevzi Gökçe
Affan Gürel

Recep İvedik 2 filmi konusu nedir? Recep İvedik 2 oyuncuları ile ilgili etiketler recep ivedik 2
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.