Real Madrid'in yeni kalecisi Donnarumma olacak

18 yaşındaki İtalyan kaleci, önümüzdeki sezondan itibaren Real Madrid forması giyebilir.

David De Gea'nın transferinden vazgeçen Real Madrid, Gianluigi Donnarumma'yı transfer listesine aldı.

"KARŞI TARAFINKİ ONURSUZ BİR HATA"

Goal.com'un haberine göre, Uzun süredir De Gea'yı kadrosuna katmak isteyen Real, 2015'te bu transferi bitirmek üzereydi ancak evrak işlerini zamanında yetiştiremeyince İspanyol kaleci takımı Manchester United'da kalmıştı.

United, satmayı düşünmediği ancak Real'in ısrarla istediği De Gea için şu an 70 milyon euro bonservis talep ediyor. Ayrıca oyuncunun İngiltere'de mutlu olması da bu transferi bir hayli zora sokuyor.

Transferde önceliği Kylian Mbappe'ye veren Real, kaleci arayışını şimdilik rafa kaldırma ve Keylor Navas'a güvenme kararı aldı.

dfsIldfkasdfasfasfd

Bu sezona Kosta Rikalı kaleciyle devam etmeyi planlayan Madrid ekibi, önümüzdeki sezon için Milan'ın genç kalecisi Gianluigi Donnarumma'yı takibe aldı. İtalyan kulübüyle olan sözleşmesi önümüzdeki sezon sonunda bitecek olan Donnarumma'ya astronomik bir teklif sunmaya hazırlanan Real, kalesini uzun yıllar 18 yaşındaki eldivene teslim etmenin hayalini kuruyor.

Donnarumma, bu sezon Milan formasıyla Serie A'da çıktığı 38 maçta 45 gol yedi.

Real Madrid'in yeni kalecisi Donnarumma olacak ile ilgili etiketler Real Madrid Transfer donnarumma
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.