Real Madrid'in şampiyon olduğu La Liga'da Barcelona sezonu yenilgiyle kapattı

İspanya La Liga'nın 38. ve son haftasında Barcelona, sahasında Villarreal ile karşı karşıya geldi. Camp Nou'da oynanan karşılaşmayı Barcelona, 2-0'lık skorla kaybetti. Mücadelede Villarreal'e galibiyeti getiren golleri 41. dakikada Alfonso Pedraza ve 55. dakikada Moi Gomez kaydetti. Bu sonucun ardından Barcelona, 2021-2022 sezonunu 73 puanla ikinci sırada tamamladı. Villarreal ise 59 puanla ligi noktaladı.

İspanya 1. Futbol Ligi'nde (La Liga) sezonun son maçında Barcelona, sahasında Villarreal'e 2-0 yenildi. Villarreal'e deplasmanda galibiyeti getiren golleri Alfonso Pedraza (Dk. 41) ve Moi Gomez (Dk. 55) attı.

Real Madrid'in şampiyon olduğu La Liga'yı 73 puanla 2. tamamlayan Barcelona, Atletico Madrid (71) ve Sevilla (70) ile birlikte gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılacak.

Ligi 5. bitiren Real Betis UEFA Avrupa Ligi, 6. Real Sociedad ve 7. Villarreal ise UEFA Konferans Ligi'nde mücadele edecek. La Liga'dan düşen takımlar ise Alaves, Levante ve Granada olarak sıralandı.

Real Madrid'in şampiyon olduğu La Liga'da Barcelona sezonu yenilgiyle kapattı ile ilgili etiketler La Liga Barcelona Real Madrid Villarreal
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.