Real Madrid'in kalecisi Thibaut Courtois evleniyor

La Liga ekiplerinden Real Madrid'de forma giyen 30 yaşındaki Belçikalı kaleci Thibaut Courtois, 24 yaşındaki İsrailli model sevgilisi Mishel Gerzig'e evlenme teklifi etti. Courtois'in sevgilisine evlenme teklifi ettiği yüzüğün fiyatı ise dudak uçuklattı.

Real Madrid'in Belçikalı kalecisi Thibaut Courtois, sevgilisi Mishel Gerzig ile evleniyor. Courtois, uzun süredir birlikte olduğu ve geçen sene ilişkilerini açıkladığı 24 yaşındaki İsrailli sevgilisine evlenme teklifi etti.

Real Madrid'in kalecisi Thibaut Courtois evleniyor

Yıldız kaleci yaz tatili sırasında kiraladığı bir yatta, sevgilisi Gerzig'e romantik bir evlenme teklifinde bulundu. İsrailli model, Belçikalı kalecinin evlenme teklifini sosyal medyadan paylaştı ve paylaşımına "Seninle bir ömür boyu evet." notunu düştü.

Real Madrid'in kalecisi Thibaut Courtois evleniyor - Resim : 2


30 yaşındaki file bekçisi, İsrailli sevgilisine 1.5 milyon euro (yaklaşık 27.5 milyon lira) değerinde bir yüzük hediye etti.

Real Madrid'in kalecisi Thibaut Courtois evleniyor - Resim : 3

 

Real Madrid'in kalecisi Thibaut Courtois evleniyor ile ilgili etiketler Thibaut Courtois Mishel Gerzig
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.