Real Madrid'in Alman yıldızı Kross: "Arda Güler bir çatlak..."

Real Madrid'in tecrübeli Alman yıldızı Toni Kross, 18 yaşındaki takım arkadaşı Arda Güler ile ilgili oldukça dikkat çekici açıklamalar yaptı. Kross, Arda için "Tam bir çatlak" dedi.

Fenerbahçe'den Real Madrid'e imza atarak büyük bir sansasyon yaratan 18 yaşındaki milli yıldız Arda Güler, sezon başından bu yana şanssız sakatlıklarla boğuşuyordu. Arda sakatlıklarını atlattı ve takımla çalışmalarına başladı.

SEVİLLA MAÇINDA SAHADA OLABİLİR

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin sakatlığı geçen Arda Güler'e Sevilla maçında süre verebileceği belirtiliyor. Bu önemli mücadele öncesinde Real Madrid'in kaptanlarından Alman yıldız Toni Kross, Arda ile ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

"ARDA GÜLER TAM BİR ÇATLAK"

Alman yıldız Toni Kros, Sevilla maçı öncesi Arda Güler ile ilgili manşetlere çıkacak açıklamalarda bulundu.

Kroos, Arda Güler hakkında "Bu çocuk bir çatlak. 18 yaşında ama bazılarımızın asla yapamayacağı şeyleri yapıyor. Sol ayağı çok acayip!” ifadelerini kullandı.

Kross sözlerine şöyle devam etti:

"18 yaşındaki birçok oyuncu zaten çok iyi olduğunu düşünür ve tavsiyeye ihtiyacı olmadığını düşünerek tavsiyeden uzak durur. O ise tam tersi. Bunu nasıl yaparsınız? Antrenmanda size alçakgönüllülükle soruyor. Bu zihniyete sahip. Öğrenmek istiyor."

İspanyol medyası, Toni Kross'un Arda Güler'e takımda sürekli yardımcı olduğunu ve abilik yaptığını da belirtti.

Real Madrid'in Alman yıldızı Kross: "Arda Güler bir çatlak..." ile ilgili etiketler Toni Kroos Arda Güler Real Madrid
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.