Real Madrid'i yıkan hakem kararı! Dünya bu pozisyonu konuşuyor: Gol vuruşu sırasında son düdüğü çalıp maçı bitirdi

İspanya liginde Real Madrid, 2-0 geriye düştüğü Valencia deplasmanında skoru 2-2'ye getirmeyi başardı. Son saniyelerde Jude Bellingham ile galibiyet golünü bulan Real'e hakem büyük bir darbe vurdu. Öyle ki maçın hakemi Bellingham gol vuruşunu yaparken maçı bitiren düdüğü çaldı.

La Liga'nın 27. haftasında Real Madrid, Valencia'ya konuk oldu.

Ev sahibi takım 27. dakikada Duro ile öne geçti, 3 dakika sonra Yaremchuk ile farkı 2'ye çıkardı. Real Madrid, 45+5'te Vinicius Jr. ile farkı 1'e indirdi. Eflatun beyazlılar 76'da yine Vinicius'u golüyle skora eşitlik getirdi.

Maçın bitiş düdüğünü duymayan oyuncular maça devam etti ve Real Madrid, Bellingham ile öne geçen golü kaydetti. Ancak Bellingham'ın golü sayılmadı. Maçın ardından İngiliz oyuncu kırmızı kart gördü.

Real Madrid'i yıkan hakem kararı! Dünya bu pozisyonu konuşuyor: Gol vuruşu sırasında son düdüğü çalıp maçı bitirdi ile ilgili etiketler Real Madrid hakem La Liga Jude Bellingham
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.