Real Madrid'de şok Arda Güler iddiası! İspanyol basını son dakika olarak geçti: Yollar ayrılıyor

Real Madrid'de sakatlığını atlattıktan sonra kupa maçında ilk maçına çıkan Arda Güler, İspanyol devinde istediği süreyi bulamıyor. Arda Güler, henüz LaLiga'da süre alamazken, teknik direktör Carlo Ancelotti'nin genç yıldızı sezon sonuna kadar kiralık olarak başka bir takıma göndereceği iddia edildi.

Real Madrid'in sezon başında Fenerbahçe'den 20+10 milyon euroya transfer ettiği Arda Güler, üst üste yaşadığı sakatlıklar sebebiyle yeni takımıyla uzun süre maça çıkamamıştı.

Real Madrid formasıyla ilk kez İspanya Kral Kupası 3. tur maçında Arandina'ya karşı boy gösteren Arda Güler, ilk 11'de başladığı maçta 59 dakika sahada kalmıştı.

Arda Güler ikinci maçında ise İspanya Süper Kupa yarı finalinde Atletico Madrid'e karşı forma giymişti.

112. dakikada oyuna dahil olan Arda Güler 8 dakika süre alabilmişti.

Real Madrid ile henüz LaLiga'da forma şansı bulamayan Arda Güler; Rayo Vallecano, Mallorca ve Almeria müsabakalarının kadrosunda yer alsa da süre alamamıştı.

ARDA GÜLER SEZON SONUNA KADAR KİRALANACAK

Öte yandan İspanyol basınından Sport, Arda Güler'le ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya attı.

Habere göre Real Madrid, Arda Güler'i sezon sonuna kadar bir takıma kiralamayı planlıyor.

Ancelotti'nin hamle oyuncusu olarak Arda Güler'den ziyade Brahim ve Joselu'yu kullandığı haber detayında yer aldı.

Real Madrid'de şok Arda Güler iddiası! İspanyol basını son dakika olarak geçti: Yollar ayrılıyor ile ilgili etiketler Arda Güler Real Madrid Carlo Ancelotti
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.