Real Madrid yılın transferi Bellingham'ı resmen açıkladı! Tam 103 milyon euro

İspanyol devi Real Madrid, Borussia Dortmund'dan Jude Bellingham'ı kadrosuna kattığı resmen açıkladı. Madir, Bellingham için tam 103 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

Transfer döneminin ilk büyük transferine Real Madrid imza attı ve Jude Bellingham'ı kadrosuna kattı.

Borussia Dortmund ile anlaşma sağlayan İspanyol devi, resmi sitesinden transferi duyurdu. Genç oyuncuyla tam 6 yıllık sözleşme imzalandı.

İşte Real Madrid'den yapılan açıklama:

Real Madrid C. F. ve Borussia Dortmund, önümüzdeki altı sezon boyunca kulübümüzle bağlantılı olacak oyuncu Jude Bellingham'ın transferi konusunda anlaşmaya vardı.

Yarın, 15 Haziran Perşembe günü, öğlen saat 12:00'de Ciudad Real Madrid'de, Jude Bellingham'ın yeni Real Madrid oyuncusu olarak tanıtımı yapılacaktır.

Daha sonra Jude Bellingham medyanın karşısına çıkacak.

BONSEVİS BEDELİ TAM 103 MİLYON EURO

Real Madrid'in Jude Bellingham için Borussia Dortmund'a tam 103 milyon euro bonsveris bedeli ödeyeceği belirtildi. Ayrıca sözleşmede bonus maddeler de mevcut.

Öte yandan, Dortmund, Jude Bellingham'a veda mesajı yayınladı. Genç futbolcunun fotoğraflarının yayınlandığı videoya Alman ekibi, "Her an, her dakika için teşekkürler Jude." ifadelerini kullandı.

 

Real Madrid yılın transferi Bellingham'ı resmen açıkladı! Tam 103 milyon euro ile ilgili etiketler Borussia Dortmund Real Madrid Jude Bellingham
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.