Real Madrid serbest düşüşte

Evinde Cadiz'den sonra Shakhtar Donetsk'e de yenilen Real Madrid, Barcelona derbisi öncesi tanınmayacak halde... İspanyol spor gazeteleri Zinedine Zidane'ın takımın geldiği noktayı manşetlerinden böyle eleştirdi.

Real Madrid'in evinde Shakhtard Donetsk'e 3-2 yenilmesi İspanya'da geniş yankı uyandırdı. Devler Ligi'nde B Grubu'nda yer alan iki takımın Santiago Bernabeu'da kozlarını paylaştığı maçta Ukrayna temsilcisi daha ilk 45 dakikada skoru 0-3 yapmıştı.

La Liga'da evinden Cadiz'e 0-1 kaybeden Zinedine Zidane'ın takımı Şampiyonlar Ligi'ne de skandal bir yenilgiyle başlamış oldu.

Kulübe yakınlığıyla bilinen Madrid merkezli spor gazetesi Marca, Real Madrid'in hafta sonu Barcelona'yla oynayacağı maça dikkat çekti. "Her gün daha kötüye; Madrid serbest düşüşte" başlığını kullanan Marca ekledi; "ve cumartesi günü Barcelona..."

Bir diğer Madrid merkezli gazete olan AS,  kaleci Courtois'nun yediği golü ağlardan toplarken çekilmiş bir fotoğrafını kullanıp, "Utanç verici" manşetiyle çıktı. 

Barcelona'ya yakınlığıyla bilinen El Mundo ise "Bu nasıl şampiyon? El Clasico öncesi korkunç performans" başlığını kullanarak Messi ve arkadaşlarının işinin kolay olacağını gönderme yaptı.

Real Madrid serbest düşüşte ile ilgili etiketler Real Madrid Shakhtar Donetsk UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.