Real Madrid iki adım öne geçti

Insigne'nin golüyle geriye düşen Real Madrid, Napoli karşısında Benzema, Casemiro ve Kroos'un golleriyle 3-1 kazandı.

Şampiyonlar Ligi 2. turunda Real Madrid evinde Napoli'yi konuk etti. Bernabeu'da oynanan maçta ilk golü konuk Napoli atarken Insigne harika bir vuruşla takımını öne geçirdi. İspanyol devinin beraberlik golü ise Benzema'dan geldi. İkinci yarıda oyuna hakim olan Real Madrid, önce Kroos ile sonra da Casemiro'nun harika golüyle 3-1 kazanmayı başardı.

MAÇ ÖZETİ VE GOLLER

8. dakikada Hamsik'in ara pasında Insigne kimsenin beklemediği anda inanılmaz bir vuruş yaparak Keylor Navas'ı avlamayı başardı.

18. dakikada Real Madrid Benzema'nın kafa vuruşuyla eşitliği yakaladı.

49. dakikada Toni Kroos Real Madrid'i 2-1 öne geçirmeyi başardı.

54. dakikada Casemiro muhteşem bir vuruşla skoru 3-1'e getirdi.

OPTA İSTATİSTİKLERİ

İki takım daha önce sadece 1987/88 sezonunda Şampiyon Kulüpler Kupası'nda karşılaşmış, Real Madrid rakibini toplamda 3-1'lik skorla elemişti.

Real Madrid, İtalyan takımlarıyla Şampiyon Kulüpler Kupası ve Şampiyonlar Ligi'nde eleme turlarında karşılaştığı sekiz eşleşmenin yedisinde elenen taraf oldu. Real sadece geçen sezon Son 16 Turu'nda Roma'yı eleyebildi.

Real Madrid Şampiyonlar Ligi'nde arka arkaya 20 sezondur gruplardan çıkmayı başarıyor ve bu alandaki rekorun sahibi konumunda. Madrid ekibi ayrıca son altı sezondur da turnuvada yarı final oynuyor.

real madrid - napoli maç özeti ve golleri izle

Napoli tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi grubunu zirvede tamamladı, ancak İtalyan ekibi turnuvada Son 16 Turu'ndan daha ileri gidemedi.

2010/11 sezonundan bu yana, Real Madrid evinde oynadığı 39 Şampiyonlar Ligi maçının 33?ünü kazandı (4B 2M). Real?in bu sürede kaybettiği iki maçta rakipleri Barcelona (Ninsan 2011) ve Schalke'ydi (Mart 2015).

Real Madrid evinde oynadığı son 33 Şampiyonlar Ligi maçının tamamında gol attı ve bu alanda turnuvanın en uzun serisine sahipler. Şampiyonlar Ligi'nde Bernabeu'da kalesini gole kapatan son takım Barcelona'ydı (Nisan 2011, 2-0).

Napoli, Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda oynadığı 10 maçın sadece birinde kalesini gole kapatabildi (Aralık 2011).
Napoli bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda yenilgi yüzü görmedi (2G 1B).

Cristiano Ronaldo, Şampiyonlar Ligi'nde 433 dakikadır gol atamıyor ve Real Madrid kariyerindeki en uzun gol atamama serisini yaşıyor. Ronaldo, Real Madrid formasıyla çıktığı 38 eleme turu maçında 34 gol attı.

Karim Benzema, Real Madrid'in Şampyionlar Ligi'nde attığı son altı golün dördünün sahibi. Benzema, turnuvada 50 gol barajını geçen altıncı oyuncu.

Dries Mertens, Napoli'nin Şampiyonlar Ligi'nde attığı son sekiz golün altısına direkt katkıda bulundu (dört gol, iki asist).

Real Madrid iki adım öne geçti ile ilgili etiketler Real Madrid Napoli UEFA Şampiyonlar Ligi Maç özeti goller izle ıngisne benzema casemiro kroos
GÜNÜN VİDEOSU

Elebaşılığını İsmail Azar ve Hamza Mutlu’nun yaptığı örgüt çökertildi! İşte operasyon anları...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hatay merkezli 7 ilde jandarma tarafından düzenlenen Mahzen-47 operasyonunun detaylarını paylaştı. Bakan Yerlikaya, elebaşılığını İsmail Azar ve Hamza Mutlu’nun yaptığı organize suç örgütü çökertildiğini, 52 şüphelinin de yakalandığını açıkladı.