Real Madrid formasıyla Arda Güler'den Mesut Özil'in golünün kopyası! Görenler şaşkına döndü: Efsane isimden genç yıldıza maç sonu tebrik telefonu

Real Madrid'de forma giyen Milli yıldızımız Arda Güler, İspanyol devinin forması altında ilk golünü attı. Ülkemizi sevince boğan Arda Güler'in attığı bu şık gol, Real Madrid forması giyen bir başka Türk yıldız Mesut Özil'in yıllar önce attığı golü hatırlattı.

Sezon başında henüz 18 yaşında Fenerbahçe'den ayrılarak 20 milyon euro bonservis artı 10 milyon euro bonuslarla Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, İspanyol devinde şanssız bir başlangıç yapmıştı. Yaşadığı sakatlıklar sebebiyle ligin ilk yarısında forma giyemeyen genç yıldız, iyileştikten sonra da hazır hale gelene kadar şans bulamadı.

Carlo Ancelotti'nin çok fazla süre vermediği Arda Güler, dün Celta Vigo karşılaşmasında bulduğu o kısa sürelerden birini muhteşem bir şekilde değerlendirdi. Milli yıldızımız, son dakikada kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda çalımla rakibini geçip ters ayağıyla çok şık bir gole imza attı.

Arda Güler'in bu golü sonrası akıllara, Real Madrid'de 2010-2013 yılları arasında forma giyen bir başka Türk yıldız Mesut Özil'in golü geldi. Eflatun Beyazlı takımla neredeyse birebir aynı golü atan Mesut Özil, sosyal medyada bir anda Arda ile birlikte trendtopic oldu.

MESUT ÖZİL ARAYIP TEBRİK ETTİ!

Defensa Central'de yer alan habere göre Mesut Özil, Real Madrid'in Celta Vigo'yu 4-0 mağlup ettiği karşılaşmada oyuna sonradan girip ilk golünü atan Arda Güler'i arayp tebrik etti. Haberde Mesut Özil'in Fenerbahçe günlerinden yakın iletişimde olduğu Arda Güler'e Real Madrid'e transfer olduğundan beri daha yakın olduğu vurgulandı.

Real Madrid formasıyla Arda Güler'den Mesut Özil'in golünün kopyası! Görenler şaşkına döndü: Efsane isimden genç yıldıza maç sonu tebrik telefonu ile ilgili etiketler Arda Güler Mesut Özil Real Madrid
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.