Real Madrid büyük operasyona hazılanıyor: Listede birçok yıldız var

Kadrosunda çok sayıda eksik ve yaşlı oyuncu bulunan Real Madrid'in büyük bir transfer operasyonuna girişmesi bekleniyor. Listede Mbappe dışında bir çok yıldız oyuncu bulunuyor. İspanyol devinin ara transferde ve sezon sonunda kadroyu güçlendirecek hamleleri merakla bekleniyor.

İspanyol devi Real Madrid kadroda büyük bir değişime hazırlanıyor. Ara transferde başlaması beklenen büyük operasyonun asıl kısmının ise sezon sonu yapılması bekleniyor. Real Madrid için uzun süredir Mbappe'nin adı geçerken Fransız yıldızın sezon sonu takıma katılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Ancak transfer listesinde sadece golcü oyuncunun olmadığı ve geniş bir transfer çalışmasının yapıldığı öğrenildi.

İngiliz basınında çıkan haberlere göre, Sergio Ramos ve Varane ile geçtiğimiz yaz yolları ayıran Real Madrid'in savunmayı Chelsea'nin Alman stoperi Rudiger ile takviye etmek istediği iddia edildi. Sözleşmesi sezon sonu sona erecek Rudiger'in adı Bayern Münih ile anılıyor. Ancak İspanyol ekibinin tecrübeli oyuncuyu ciddi bir teklifle kadrosuna katabileceği konuşuluyor.

Real Madrid'in savunmaya Rudiger dışında yapmayı planladığı bir başka transferin ise Joe Gomez'in olması bekleniyor. Liverpool'un ingiliz savunmacısının adı daha önce Aston Villa ile anılmıştı. Genç oyuncunun düzenli olarak forma giyebileceği bir takıma gitmek istediği konuşulurken Real Madrid'in elinin bu konuda güçlü olduğu konuşuluyor.

POGBA'NIN ADI YENİDEN GÜNDEMDE

İspanyol devinin listesinde bulunan bir başka isim de daha önce de adının geçtiği Pogba olduğu belirtiliyor. Manchester United'da oynadığı istikrarsın futbolla gündemde olan Fransız yıldızın takımdan sezon sonu ayrılması gündeme geldi. Pogba'nın adı daha önce de Real Madrid ile anılsa da bu durum sadece söylentiden ibaret kalmıştı. Ancak yıldız oyuncunun takımıyla olan bağlarını koparmak istemesi durumunda transferin önündeki tek engelin PSG olacağı konuşuluyor. Fransız ekibinin de Pogba ile ciddi şekilde ilgilendiği konuşuluyor.

MBAPPE SEZON SONU GELECEK

PSG forması giyen ve sözleşmesi sezon sonu sona erecek Mbappe sezon başı Real Madrid'e gitmeyi çok istese de PSG yönetimi buna izin vermemişti. Bu duruma çok sinirlenen Fransız golcü sözleşme uzatmak için gelen görüşme tekliflerini geri çevirdi. Ocak ayında istediği takımla görüşebilecek golcü oyuncunun sezon sonu İspanya'ya gitmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Real Madrid büyük operasyona hazılanıyor: Listede birçok yıldız var ile ilgili etiketler Transfer Real Madrid pogba mbappe Rüdiger
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.