Real Madrid Başkanı Florentino Perez'den flaş Kylian Mbappe açıklaması

Real Madrid'in transferdeki 1 numaralı hedefi Kylian Mbappe, bedavaya gelebilir... PSG ile sözleşmesi sezon sonu tamamlanacak olan Fransız yıldızı bağlayan Real Madrid Başkanı Florentino Perez, "Ocak ayında Mbappe ilgili haberleri olacak" sözleriyle bombayı patlattı.

Real Madrid Başkanı Florentino Perez ocak ayında Kylian Mbappe ile ilgili yeni gelişmelerin olabileceğini açıkladı. İspanyol devine yakınlığıyla bilinen Marca gazetesinin "flaş" olarak geçtiği haberde Perez, "Ocak ayında Mbappe ilgili haberleri olacak" müjdesi veriyor.

Paris Saint-Germain'in 22 yaşındaki yıldızı için bu yaz girişimlerde bulunan Real Madrid, Fransız devine bu transfer için 180 milyon euroya kadar çıkardığı teklifinden olumlu sonuç alamamıştı. İspanyol basınına konuşan Perez, Mbappe transferiyle ilgili "Her zaman iyi ilişkiler içinde olduğumuz PSG'den Mbappe konusunda haber almak için gelecek yıla kadar beklememiz gerektiğini söyledim. Bu sözlerim yanlış anlaşıldı. Ocak ayında Mbappe ilgili haberleri olacak" dedi.

Mbappe ise dün Fransa'nın L'Equipe gazetesine manşet olmuş ve yıldız ismin şu sözleri ön plana çıkarılmıştı: "EURO 2020'den önce PSG'den ayrılmak istediğimi söyledim ancak kulüp beni satmamaya karar verdi. Yazın gitseydim, bu sadece Real Madrid olurdu."

Real Madrid Başkanı Florentino Perez'den flaş Kylian Mbappe açıklaması

Real Madrid Başkanı Florentino Perez'den flaş Kylian Mbappe açıklaması - Resim : 2

Real Madrid Başkanı Florentino Perez'den flaş Kylian Mbappe açıklaması ile ilgili etiketler Real Madrid Kylian Mbappe PSG florentino perez
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.