Real Madrid Barcelona’nın rekorunu geride bıraktı!

Getafe deplasmanına çıkan Real Madrid, karşılaşmadan galip ayrılarak, Barcelona'ya ait olan, La Liga'da deplasmanda üst üste kazanma rekorunu kırdı.

İspanya La Liga’da Getafe’yi deplasmanda 2-1 mağlup ederek lider Barcelona ile arasındaki puan farkını 5’e indiren Real Madrid, bir de rekor kırdı. Real Madrid, üst üste 13. deplasmanından da galibiyetle dönerek Pep Guardiola’nın çalıştırdığı dönemde Barcelona’ya ait olan rekorun yeni sahibi oldu. Eski rekorun sahibi Barcelona, Mayıs 2010’dan Ocak 2011’e kadar oynadığı 12 deplasmanda maçında 3 puan almıştı. Real Madrid, ligde bu sezon sahasında oynadığı Valencia ve Levante maçlarından beraberlikle ayrılmış, Real Betis’e ise mağlup olmuştu.

Getafe deplasmanında Karim Benzema’nın 39. dakikada attığı golle öne geçen Real Madrid, 59. dakikada Jorge Molina’nın golüne engel olamamıştı. Maçta bir türlü aradığı ikinci golü bulamayan Real Madrid’in imdadına Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo yetişmiş ve 85. dakikada attığı golle takımını galibiyete taşıyan isim olmuştu.

Real Madrid Barcelona’nın rekorunu geride bıraktı! ile ilgili etiketler Real Madrid Barcelona Rekor kırdı galibiyet üst üste
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.