Raymond Domenech: "Bunlar hayvan, vahşi, zihinsel engelli"

Fransa Milli Takımı'nın eski hocası Raymond Domenech, olaylı Lyon-Beşiktaş maçının ardından, "Bunlar hayvan, bunlar vahşi. Bunlar zihinsel engelli. Bunların yaptıkları suç." dedi.

Lyon-Beşiktaş maçının öncesinde ve sonrasında çıkan olaylarla ilgili olarak Fransa Milli Takımı eski teknik direktörü Raymond Domenech'ten ağır ifadeler geldi.

Mücadeleyi Europe 1'a yorumlayan Domenech, "Buna kalıcı bir çözüm bulunması gerekiyor. Bunlar hayvan, bunlar vahşi. Bunlar zihinsel engelli. Bunların yaptıkları suç." diyerek sert bir giriş yaptı.

Raymond Domenech, "1000'den fazla polis ve güvenlik var ve istediklerini yapabiliyorlar. Sahaya ses bombalarıyla, torpillerle girmek isteyip giriyorlar. Bunu her zaman yapıyorlar. Buna hemen bir reaksiyon vermeliyiz. Bunları önce toplum gözünde küçültecek, daha sonra hak ettikleri cezaları vereceksiniz." diyerek sözlerini noktaladı.

Sahaya giren taraftarlar ve çıkan olaylar nedeniyle 45 dakika geç başlayan Lyon-Beşiktaş maçının ardından polis 12 taraftarı tutukladığını açıkladı.

Raymond Domenech: "Bunlar hayvan, vahşi, zihinsel engelli" ile ilgili etiketler raymond domenech şok açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi tutuklandı.