Raydan çıkan tren evleri ezdi: 1 ölü, 3 yaralı

Meksika'da raydan çıkan bir tren dehşet saçtı. Kanola taşıyan 108 vagonlu yük treninin raydan çıkan 12 vagonu çevrede bulunan 4 evi ezdi geçti. İnanılmaz olayda yatağında uyuyan bir kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Meksika’nın Jalisco eyaletine bağlı Tala şehrindeki San Isidro Mazatepec kasabası yakınlarında yük treni raydan çıktı. Raydan çıkan trenin, çevrede bulunan 4 eve zarar vermesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Jalisco Eyaleti Sivil Savunma ve İtfaiye Biriminden (UEPCBJ) tarafından yapılan açıklamada, kazanın yerel saatle 06:00 sularında meydana geldiği aktarılarak, kanola tohumu taşıyan 108 vagonlu bir yük treninin 12 vagonunun raydan çıktığı ifade edildi.

İtfaiye Amiri Filiberto Gonzlez, raydan çıkan vagonların 4 eve zarar verdiğini bunlardan 2’sinin tamamen yıkıldığını belirtti. Gonzalez, ilk belirlemelere göre 3 kişinin yaralandığını ve çiftlik evinin çatısının çökmesi sonucu da 1 yaşlı vatandaşın uykusunda hayatını kaybettiğini açıkladı.

 

Raydan çıkan tren evleri ezdi: 1 ölü, 3 yaralı ile ilgili etiketler Meksika tren kazası raylardan çıktı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.