Rasulayn'da "rejim unsuruyuz" diyen 18 kişi yakalandı!

Milli Savunma Bakanlığı Rasulayn’ın güneydoğusunda yapılan arama tarama ve keşif faaliyetleri sırasında 18 kişinin yakalandığını açıkladı. Kendileri için rejim unsuruyuz diyen bu kişilere ilişkin olarak incelemelerin sürdüğünün belirtildiği açıklamada, "aynı zamanda Rusya Federasyonu makamları ile koordine edilmektedir." ifadeleri kullanıldı.

Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından duyurulan sıcak gelişmeye ilişkin yapılan açıklama şöyle: Rasulayn’ın güneydoğusunda arama/tarama/keşif/emniyet faaliyeti sırasında Rejim unsuru olduğunu iddia eden 18 kişi sağ olarak ele geçirilmiştir. Konu incelenmekte olup, aynı zamanda Rusya Federasyonu makamları ile koordine edilmektedir.

 

Rasulayn'da "rejim unsuruyuz" diyen 18 kişi yakalandı!

Rasulayn'da "rejim unsuruyuz" diyen 18 kişi yakalandı! ile ilgili etiketler Rusya Milli Savunma Bakanlığı Rasulayn rejim
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.