Rassan Khoshnaw harekete geçti, Ebru Gündeş ile aşk haberlerine erişim engeli getirtti

Geçtiğimiz günlerde, 47 yaşındaki şarkıcı Ebru Gündeş'in daha önce adının aşk dedikodularına karıştığı, 28 yaşındaki Kuzey Iraklı genç işadamı Rassan Khoshnaw ile samimi fotoğraf karesi ortaya çıkmıştı. Ebru Gündeş ile Rassan Khoshnaw'ın aşk karesi mahkemelik oldu.

11 yıllık eşi ve kızı Alara'nın babası Reza Zarrab'dan geçen yıl boşanan Ebru Gündeş'in, kendisinden 19 yaş küçük Rassan Khoshnaw ile aşk yaşadığı belgelendi. Ancak fotoğrafın kim ya da kimler tarafından sızdırıldığı ortaya çıkmadı. Iraklı iş adamı Rassan Khoshnaw, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına başvurarak medyaya servis edilen haberlerle ilgili harekete geçti.

RASSAN KHOSHNAW KİŞİSEL VERİLERİNİN ELE GEÇİRİLDİĞİNİ İDDİA ETTİ

Rassan Khoshnaw avukatı Ümit Kızıldağ aracılığıyla nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine başvurduğu dilekçesinde müvekkilinin haksız ve hukuksuz bir şekilde saldırıya uğrayarak kişisel verilerinin ele geçirldiğini iddia etti.

Sabah Gazetesi'nden Atakan Irmak'ın haberine göre; Medyaya servis edilen fotoğrafta iki arkadaş olarak fotoğraf çekildiği anlatılan dilekçede, söz konusu fotoğrafın telefonu dışında başka bir yerde bulunmadığını, fotoğrafın nasıl ele geçirildiği konusunda iş adamının özel siber güvenlik uzmanları ve hackerlerin çalışma sürdürdüğü ifade edildi.

Rassan Khoshnaw harekete geçti, Ebru Gündeş ile aşk haberlerine erişim engeli getirtti


EBRU GÜNDEŞ İLE İLGİLİ HABERLER İÇİN ERİŞİM ENGELİ TALEP ETTİ

İlk incelemelere göre Rassan Khoshnaw'a ait telefon ve bilgisayarına illegal gruplar tarafından saldırı yapıldığı belirtildi. Özel hayatının gizliliğinin ihlal edildiği anlatılan dilekçede medyada Ebru Gündeş ile ilişki yaşadığı üzerine çıkan haberlerin erişime engellenmesi talep edildi. Söz konusu içeriklerin kaldırılmadığı takdirde iş adamının maddi manevi zarara uğrayacağı anlatıldı.


Söz konusu itiraz dilekçesini inceleyen nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği illegal kişi veya grupların zarar vermek kastıyla hareket ettiğini bu nedenle özel hayatın gizliliğinin ihlal edildiği belirtilerek haberlerin erişime engellenmesine karar verdi.

 

 

Rassan Khoshnaw harekete geçti, Ebru Gündeş ile aşk haberlerine erişim engeli getirtti ile ilgili etiketler Ebru Gündeş Rassan Khoshnaw aşk pozu erişim engeli
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.