Eski milli futbolcu Raşit Karasu vefat etti

Fenerbahçe, Vefa, Adana Demirspor ve Mersin İdmanyurdu formalarıyla hatırlanan eski milli futbolcu Raşit Karasu, 70 yaşında hayatını kaybetti. Türkiye Futbol Federasyonu, Karasu'nun vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.

Fenerbahçe altyapısından yetişen ve 1967-68 şampiyonluğunda A Takım'da yer alan, Türk futbolunun unutulmaz orta saha oyuncularından Raşit Karasu, 70 yaşında vefat etti. Vefa, Adana Demirspor ve Mersin İdmanyurdu formalarıyla da hatırlanan eski milli futbolcu Raşit Karasu için 4-7 Aralık tarihlerinde oynanacak tüm profesyonel maçlarda 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacak.

Türkiye Futbol Federasyonu, Karasu'nun vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.

Mesajda, şu ifadelere yer verildi: "Türk futbolunun değerli isimlerinden, A Milli Takımımızın eski oyuncusu Raşit Karasu'nun vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. 4'ü A Milli olmak üzere 11 maçta ay-yıldızlı formayı giyen Raşit Karasu, Fenerbahçe, Vefa, Adana Demirspor ve Mersin İdmanyurdu takımlarında oynarken, birçok kulüpte de antrenör ve teknik adam olarak görev yaptı. Raşit Karasu'nun vefatı nedeniyle  Merhum Raşit Karasu'ya Allah’tan rahmet; ailesi, yakınları ve spor camiasına başsağlığı dileriz."

Eski milli futbolcu Raşit Karasu vefat etti

Eski milli futbolcu Raşit Karasu vefat etti ile ilgili etiketler Fenerbahçe Adana Demirspor Raşit Karasu
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.